دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین هر چی که برای لاغری مصرف کنید شاید لاغر کنه اما یه آسیبی هم میزنه
اگر از من می شنوید برنج ، چربی ، نان، نمک ،شکر و شیرینی جات رو کمتر مصرف کنید و نتایج شگفت انگیزشو ببینید
توجه کن گفتم مصرفش کم کن و نه قطع کن
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد سعدی بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
خودم رو یبار با کم کردن مصرف قند و حذف سس از زندگیم 10 کیلو لاغر کردم روزی یبارم چای سبز میخوردماز 8 ...
اینا که گفتمو هم انجام بده باور کن خیلی وزن کم میکنی
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد سعدی بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
اتفاقا مجری هم اینو گفت چون برگ سنا روان کنندسولی دکتر گفت برگ سنا رو با همه مخلفاتش پودر کنیدظاهرا ...
دکتر گوارش یکبار به من گفت مبادا از سنا استفاده کنی چون روده هات بهش عادت میکنه و اینکه مانع جذب ویتامین و ملاح مورد نیاز بدن میشه