2777
2789
عنوان

یه راه تضمینی برای لاغری

139 بازدید | 16 پست

این روش رو تو برنامه انارستان گفت ک هم اشتها رو کم میکنه هم چربی سوزه

همه این مواد رو پودر میکنید جداگانه

بعد با هم مخلوط میکنید و روزی یک قاشق چایخوری میزیزید تو یه لیوان آب سیب و قبل از غذا میخورید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین هر چی که برای لاغری مصرف کنید شاید لاغر کنه اما یه آسیبی هم میزنه

اگر از من می شنوید برنج ، چربی ، نان، نمک ،شکر و شیرینی جات رو کمتر مصرف کنید و نتایج شگفت انگیزشو ببینید

توجه کن گفتم مصرفش کم کن و نه قطع کن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
ببین هر چی که برای لاغری مصرف کنید شاید لاغر کنه اما یه آسیبی هم میزنهاگر از من می شنوید برنج ، چربی ...

خودم رو یبار با کم کردن مصرف قند و حذف سس از زندگیم 10 کیلو لاغر کردم روزی یبارم چای سبز میخوردم

از 85 شدم 75

پودر زیره سیاه ، زیره سبز، زنیان، بادیان، برگ سنا، گلبرگ گل سرخ، بو مادران به همراه آب سیب

ولی من شنیده بودم مصرف همه روزه برگ سنا باعث تنبلی روده میشه و بعد یه مدت روده بدون مصرف برگ سنا دفع نمیکنه

ولی من شنیده بودم مصرف همه روزه برگ سنا باعث تنبلی روده میشه و بعد یه مدت روده بدون مصرف برگ سنا دفع ...

اتفاقا مجری هم اینو گفت چون برگ سنا روان کنندس

ولی دکتر گفت برگ سنا رو با همه مخلفاتش پودر کنید

ظاهرا برگ سنا بدون مخلفات روان کنندس

ولی من شنیده بودم مصرف همه روزه برگ سنا باعث تنبلی روده میشه و بعد یه مدت روده بدون مصرف برگ سنا دفع ...

البته برگ سنا با ترکیب بقیه مواد حتما خاصیتش هم کمتر میشه 

خودم رو یبار با کم کردن مصرف قند و حذف سس از زندگیم 10 کیلو لاغر کردم روزی یبارم چای سبز میخوردماز 8 ...

اینا که گفتمو هم انجام بده باور کن خیلی وزن کم میکنی  

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
اتفاقا مجری هم اینو گفت چون برگ سنا روان کنندسولی دکتر گفت برگ سنا رو با همه مخلفاتش پودر کنیدظاهرا ...

دکتر گوارش یکبار به من گفت مبادا از سنا استفاده کنی چون روده هات بهش عادت میکنه و اینکه مانع جذب ویتامین و ملاح مورد نیاز بدن میشه

پودر زیره سیاه ، زیره سبز، زنیان، بادیان، برگ سنا، گلبرگ گل سرخ، بو مادران به همراه آب سیب

عزیزم مقدار هر کدوم رو نگفت چقدر؟

یا گفت مقدار مساوی؟

یعنی دم نکنیم و همین جوری پودرش رو با آب سیب بخوریم؟

عزیزم مقدار هر کدوم رو نگفت چقدر؟یا گفت مقدار مساوی؟یعنی دم نکنیم و همین جوری پودرش رو با آب سیب بخو ...

همشون به مقدار مساوی جدا جدا پودر میکنید 

بعد باهم مخلوط میکنید

و هر بار قبل غذا پودرمخلوط شده رو یه قاشق چایخوری(مرباخوری رو گفت برای آدمای خیییلی چاق) بریزید تو یه لیوان آب سیب