2777
2789

8 ماه دنبال کارم اینجا اکثرا از وضعیت بد زندگیم

آگاهن حالا شنبه باید برم مصاحبه کاری

دستو پام میلرزه وقتی بهش فک میکنم 

من خیلی استرسیم ....

توروخدا برام دعا کنید همه چی خب پیش بره

بتونم کارو بگیرم خدایا خودتت کمک کنم

حالم بده به پدرم زنگ زده گفته بیاد ببینیم بلده

پشت کامپیوتر بشینه من رشته تحصیلیم

نرم افزار بود الان خیلی استرس دارم چون

چنددد ساله اصلن به سیستم دست نزدم 

چرا؟؟ خب چون ندارم 

میترسم همه چی یادم رفته باشه توروخدا برام

دعا کنید خیلی به کارش نیاز دارم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

خب ی کافی نت برید یکم تمرین کنید ولی ب هر حال از یادتون نرفته فقط استرس دارید اینطور فک میکنید اصلا این ی طرف مطمئن باشید کارفرما اگر از اخلاق و رفتار شما خوشش بیاد حتی اگر کارم بلد نباشید واسش مهم نیس میدونه یاد میگیرید بس اعتماد ب نفس داشته باشید و با لبخند و متانت برید واسه مصاحبه حله ب امید خدا اصلا هم انرژی منفی ندید نمی دونم حالم بد و فلان و اینا فقط مثبت فکر کنید و ادامه بدید تامام

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

خب ی کافی نت برید یکم تمرین کنید ولی ب هر حال از یادتون نرفته فقط استرس دارید اینطور فک میکنید اصلا ...

میدونی چیه من کلا ادم استرسی هستم توروخدا برام دعا کن

میدونی چیه من کلا ادم استرسی هستم توروخدا برام دعا کن

خب اگر بخوای اینجور ب خودتون تلقین کنین ک نمیشه دسه خودتونه می تونین از همین لحظه تصمیم بگیرید ادم استرسی نباشید کافیه بخواید تمرکز کنید و این حس استرس و رها کنید اگرم نمی تونید وانمود کنید ک اینطوره خودش کمک میکنه باور کنید من خودم واسه دفاع پایان نامم امتحان کردم شد بس شما هم می تونید

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

تازه ناسا نیس ک از خداشونه یکی بیاد کار کنه واسشون شما ب این دید نگا نکن ک ب این کار محتاجی ب این فک کن اونا ب مهارت و شخص شما نیاز دارن اونجا هم رفتید ی جور خودتون و نشون ندید ک انگار این کار نباشه دنیا ب اخر میرسه خیلی میانه و مثبت صحبت و رفتار کنید و بگید برای رشد و پیشرفت خودم و اینکه مفید باشم و در کنارش در امدی داشته باشم می خوام کار کنم  و برای ب نتیجه رسیدن اهداف شرکت تمام تلاشم و میکنم. 

ببین کارفرما  یه نیروی با اعتماد بنفس میخواد که بتونه کار رو در بیاره و هندل کنه... هر چی ازت پرسیدن... نرم افزار تخصصی  یا  هر چی بگو بلهههه باهاش اشنایی  دارم و قبلا یه مقدار کار کردم... اما اگر قرار باشه حرفه ای کار کنم چون یه مدت گذشته از اون روزها... یه مقدار به زمان نیاز داره .. اما میدونم که سریع می تونم راه بیفتم.. همین... جوری رفتار کن که مثلا حتی اگر گفتن نه عین خیالت نیست و داری از اینجا میری یه دفتر دیگه برای مصاحبه( یعنی اینجوری برای خودت تصور کن تا ریلکس باشی) ... این جوری حس استیصال و استرست کاملا مخفی می شه .. شیک و مرتب برو ... در مورد حقوقت هم بزار اول اونا پیشنهاد بدن.. خودت نهایت تو فرم بنویس طبق چارت سازمانی یا اداری دفتر

الهی یگردمم 

منم همینم عزیزم 

الهی به حق دل شکسته حضرت زینب کارت میگیره 

هزار تا صلوات نذر حضرت رباب بکن 

ب ام البنین مادر حضرت اباالفضل نیت کن بگو جبران میکنم کارت گرفت حقوق اولت ب نیت ام البنین ب یه نیازمند بده 

تورو خدا ما بین این منو هم دعا کنن 

منم دنبال کارم 

دعا کن همینجا ک هستم کارورزی میگذرونم بهم یگن شنبه و یکشنبه بیا 

ی بیمارستان یا کلنیک خوب هم بهم بگن بقیه روز هارو بیا

2810