2777
2789

به نظرم مامان و بابا بگی درست تره 

بعضیا میگن نه مگه پدر و مادرمون.....خب ما هم میدونیم نی ولی وقتی ازدواج میکنیم همه چی طرف دیدیم که بله گفتیم .از روی احترام به خانواده همسر و خیلی چیزا به نظرم درست تره مامان و بابا بگی ( همسر شماهم وقتی ببینه اینو به پدر و مادر شما هم میگه مامان و بابا ) دنیا دو روزه اینقدر سختش نکنید 

در پناه خدا  

سختمه اصلا از دهنم در نمیاد بگم همچین چیزی

سعی کن زیاد صداشون نکنی وقتی هم میخوای صدا کنی بگی مامان و بابا... ببین یه بازه ای از زمان مادر همسرم خیلی زندگیمون رو تلخ کرد ولی من همیشه به همسرم میگم چون من عاشق توام و مامانت تو رو بدنیا آورده و تربیت کرده براش احترام قائلم... ولی رابطم رو بشدت باهاشون کم کردم تا زندگیمون حفظ بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه جوری نیست با جون؟؟؟ به پدرشوهرت چی میگی؟

به پدرشوهرم میگفتم باباا ولی بعدهاا فهمیدم ارزش نداشتن بخدااا ..زیادی براشون مایه گذاشتم..به مادرشوهر گفتم مامان ولی تو مشکلاتم فهمیدم قربون پدر ومادر خودم برم ..ایناا سگ خونه پدرومادر منم نیستن ولی چه مامانو بابایی صداشون کردم