2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 263 پست

اینی که از بچه تعریف کردی پس حتما یه چیزی میخوری که پروتیین گاوی داره الکی که اینجوری نمیشه، بگرد ببین چی خوردی،بیسکوییتی،بستنی،آش سبزی ای چیزی،نمیدونم هرچی خوردی یادت بیار ببین کدومش پروتیین گاوی داشته،گوشت بوغلمون و اینام میتونی بخوری یه دکتر تغذیه برو درست راهنماییت کنه به خودت آسیب نزن،من جفت آبجیام بچه هاشون اینجوری بودن یکیش یک سال و خورده ایش شد درست شد ولی اون یکی هنوز حساسیت داره،اگه تونستم ازشون میپرسم چیا میخورن،شیر خشکم هست ولی خب دو و نیم به بالاست قیمتش،البته این مارکی که دکتر به آبجیم داده بود انقدر بود قیمتش شاید مارکای دیگه ارزون ترم گیرت بیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی بازم مدفوع لزج هست

خب این ممکنه از تغذیه شما نباشه بچه طول می کشه تا اون سوء جذبش خوب بشه و رودش کامل بشه به نظرم انقدر الکی به خودتون سخت نگیرید همون چیزایی رو که فقط دکتر گفته نخورید تا خوب بشه

دکتر من دکتر مقدادی بودن

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
خب این ممکنه از تغذیه شما نباشه بچه طول می کشه تا اون سوء جذبش خوب بشه و رودش کامل بشه به نظرم انقدر ...

راضی بودین ازشون؟ ب شما چ شیرخشکی داد دکترمقدادی؟ خیلیا میگن دکتر بهروز الکی به همه میگ حساسیت ب لاکتوز و داروهای گرون کرون میده،و راست‌شمن ویزیت آنلاین شدم ونظرشون همین بود حالاازمایش مدفوع برا پسرم نوشته شنبه ببرم انجام بدم

راضی بودین ازشون؟ ب شما چ شیرخشکی داد دکترمقدادی؟ خیلیا میگن دکتر بهروز الکی به همه میگ حساسیت ب لاک ...

من راضی بودم ازشون واقعا با راهکاراشون مشکل پسرم به مرور کامل حل شد 

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸