2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 263 پست
بااینکه رژیم گرفتم؟؟؟ نباید علائمش ازبین بره؟ خیلی چیزها حذف کردم مدفوعش هنوز لزج هست

منکه شیر مخصوص دادم طول کشید گلم اما دوستمم پسرش آلرژی داره هم سن پسرمنه منتها اون شیر خودشو داد هنوزم درگیره و خوب نشده اما پسرمن بهتره چون شیرش جنبه درمانی داشته خداروشکر 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدبختی اینجای پسر من همیشه مدفوعش لزج هست اصلا خوب نیست که من بفهمم ب چی حساسه دکتر هم میگه اشکال ند ...

تا لزجه یعنی به چیزی حساسیت داره که دارید بهش میدید یا خودتون میخورید

همه مواد غذایی از شیر رد میشه حتی یه ذره کوچولو

به نظرم گوشت گوسفند رو حذف کنید مرغ بدید ببینید چطور میشه ولی از سه روز تا یک هفته باید صبر کنید ببینید نتیجه داده یا نه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
دونه چندمیگیری؟ راحت گیرمیاد؟ من بوم آپتامیل جونیوربایدبگیرم بدون نسخه میدن؟

۹۷تومن اره داروخانه داره یمدت کم بود اما الان هست ببین شیرخشک آلرژی چنددسته هست باید ببری اطفال تا برات بنویسه سرخود نمیشه داد 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭
یعنی چجوری ببین من الان اینارومیخورم بده؟ صبحا چای نبات و نون خالی میخورم ناهاروشامم شده مرغ و گوشت ...

صبح ها من مربا خالی میخوردم با عسل

ناهار و شامم میتونی همه غذاها رو با مرغ درست کنی اتفاقا بد نمیشه

بیشتر عدسی و لوبیا و اینا بخور که پروتئین داره 

پروتئین گاوی شایع ترینشهدیگه نهایت چیزای حساسیت زا باشه دیگه همه چی که نیس

من دو تا بچم حساسیت داشتن یکیش حتی به کنجد و عسل هم حساسیت داشت

دوستم بچش در کنار پروتئین گاوی به نگه دارنده مواد غذایی و حتی گلوتنم حساس بود هر بچه متفاوته

و رژیمش هم سخته

بچه من بود نه خودت رو اذیت کن نه بچه رو شیرخشک مخصوصش بده زود خوب میشه

من تو۳ماهگی فهمیدم دکتر رژیم داد شوهرم گف من راصی نیستم به بچه ام شیر بدی با این رژیم بدنت نابود میشه منم شیرخشک دادم

رژیم غذایی سخت و فقط شیر مادر درنهایت آپتامیل پپتی جونیور که دختر من اونم نخورد‌. تا دو سال فقط مرغ بلدرچین بوقلمون برنج هویج سیب زمینی خوردم. حتی به بیشتر میوه ها هم حساسیت داشت. صبور باش.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
2810