منکه اول دخترمو بردم یه آزمایش خون براش نوشت توی اون دقیق مشخص کرده بود به چه چیزایی حساسیت داره
خودمم حواسمو جمع کردم شروع رژیم با سوپ مرغ و حلیم مرغ اینا بود که میدیدم هر از گاهی که یه ماده جدید میدادم حواسم بود که وضعیتشو چک کنم ولی یه ماده جدید تا سه روز وضعیتشو تغییر میداد دکترم گفته بود خیلی امتحان نکنید روش چون برای روده اش مضرره اینقدر حذف کردم تا رسیدیم به حساسیت به
کنجد- تخم مرغ- لبنیات- گوشت گوساله- سویا - تخم بلدرچین علائمشم که دقیق مشخص بود دیگه بالا اوردن نفخ گرفتگی بینی و مدفوع شل و مخاطی و حتی رگه های خون داخل مدفوع اینا رو دو سال مراقبت کردم خودمم چیزی نمیخوردم همینا رو خذف کرده بودم
بچه دومم از بدو تولد یعنی از 4 روزگی رژیم شروع کردم همه اینا به علاوه ماهی سویا و گوشت گوسفند حساس بود در کنار رژیم حذفی شیرخشک آپتامیل ha هم میدادم که دکتر میگفت اونم کمک کننده هست البته برای بچه ها مولتی ویتامین میدادم که فاقد حساسیت بود اینم دقت کنید یا حتی برای واکسنش که بر پایه تخم مرغ هست بردیم بیمارستان تزریق کردن یعنی همه چیز رو مراقب بودیم حتی نون فقط سنگگ و بربری و یه سری شیرمالها هم توش تخم مرغ یا شیر به مقدار کم داره اونم ما نمیخوردیم یعنی مواد آلرژن رو به صفر رسوندیم