2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 263 پست
اخه میگن ممکنه ب هرچیزی حساسیت بده

هر چقدر الان بیشتر مراقبت کنی خودت راحت تری

مثلا منم خیلی چیزا دلم میخواست ولی یه لحظه لذت داشت برام خوردن اون خوراکی ولی دو سه روز باید درگیر مشکلات بچه میشدم

پس ارزششو داره کمی تحمل کنی

من 4 سال رژیم داشتم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
بچه های خود من درگیر حساسیت بودن واقعیت اینه تا وقتی کل مواد حساسیت زا رو حذف نکنی خوب نمیشه پس تا د ...

منم رژیم خیلی سفت و سخت دگ بالاتر نوشتم چیه نمی‌فهمم از چیه ،رژیم پایه یعنی کلا چجوری از اول شروع کردی توروخدابکو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدپم حرفت

اینکه بعضی دکترا تجویز اشتباه میکنن 

بببن من پسرمو بردم بیمارستان مخصوص کودکان شهید فهمیده 

که مثلا متخصص و اینا داره 

داروی بزرگسالان دادن🤒😳

اصلا بهش ندادم

اخه میگن ممکنه ب هرچیزی حساسیت بده

نه فقط پروتئینه

دختر منم داشت شیر خشکم ندادم اصلا فقط پروتئین گاوی رو حذف کردم

از معزیجات فقط بادوم‌زمینی نخور

و فلفل مثلا

ولی باقی چیزا که اوکیه عزیزم خودتو زجر نده

سفیده تخم مرغ بخور پنیر گوسفندی ، شیر بادام یا سویا،گوشتای مرغ و ماهی و‌گوسفند ، برنج ماکارونی و ...اینهمه چیز!!!

فقط خوراکیای بیرونی که تو ترکیباتش شیرخشک داره رو هم‌نخور

هر چقدر الان بیشتر مراقبت کنی خودت راحت تریمثلا منم خیلی چیزا دلم میخواست ولی یه لحظه لذت داشت برام ...

یعنی چجوری ببین من الان اینارومیخورم بده؟

صبحا چای نبات و نون خالی میخورم ناهاروشامم شده مرغ و گوشت گوسفندی آبپز بدون رزدچوبه و ادویه و رب ... فقط پیازمیزنم و سیب‌زمینی میریزم توش دلم لک زده واسه همه چی میان وعده هم فقط سیب میخورم

اینکه بعضی دکترا تجویز اشتباه میکنن بببن من پسرمو بردم بیمارستان مخصوص کودکان شهید فهمیده که مثلا مت ...

بله واقعا دکترا بلانسبت خیلی بی‌سوادان بخداخسته شدم وقتی میگن شیرخشک بدید چشم غزه میرم انگار اون میخوادپولشوبده

سفیده تخم‌مرغ ک خودش پروتیین نیس مگه؟ بچه شماهم همین مشکلوداشت؟

عزیزم پروتئین گاوی ممنوعه نه هر پروتئینی

اره دکتر بهم همینا رو گفت

تازه دختر من خیلی بدتر بود همه پوستش ریخته بود بیرون خس خس داشت رفلاکسم داشت و دلدرد

ولی بعد حذف پروتئین گاوی خوب شد تا اخرم شیر خودمو دادم

نه فقط پروتئینهدختر منم داشت شیر خشکم ندادم اصلا فقط پروتئین گاوی رو حذف کردماز معزیجات فقط بادوم‌زم ...

بالاترهم الان ی خانم نوشته بوش یکیش ب ماهی یکیش ب گوشت گوسفندی حساسیت داشت معلوم نمیکنه

عزیزم پروتئین گاوی ممنوعه نه هر پروتئینیاره دکتر بهم همینا رو گفتتازه دختر من خیلی بدتر بود همه پوست ...

خب پس ببین من بااینکه ایناروحذف کردم حتی سفترگرفتم چراخوب نمیشه؟؟؟؟؟

منم رژیم خیلی سفت و سخت دگ بالاتر نوشتم چیه نمی‌فهمم از چیه ،رژیم پایه یعنی کلا چجوری از اول شروع کر ...

منکه اول دخترمو بردم یه آزمایش خون براش نوشت توی اون دقیق مشخص کرده بود به چه چیزایی حساسیت داره 

خودمم حواسمو جمع کردم شروع رژیم با سوپ مرغ و حلیم مرغ اینا بود که میدیدم هر از گاهی که یه ماده جدید میدادم حواسم بود که وضعیتشو چک کنم ولی یه ماده جدید تا سه روز وضعیتشو تغییر میداد دکترم گفته بود خیلی امتحان نکنید روش چون برای روده اش مضرره  اینقدر حذف کردم  تا رسیدیم به حساسیت به

کنجد- تخم مرغ- لبنیات- گوشت گوساله- سویا - تخم بلدرچین علائمشم که دقیق مشخص بود دیگه بالا اوردن نفخ گرفتگی بینی و مدفوع شل و مخاطی و حتی رگه های خون داخل مدفوع اینا رو دو سال مراقبت کردم خودمم چیزی نمیخوردم همینا رو خذف کرده بودم

بچه دومم از بدو تولد یعنی از 4 روزگی رژیم شروع کردم همه اینا به علاوه ماهی سویا و گوشت گوسفند حساس بود در کنار رژیم حذفی شیرخشک آپتامیل ha هم میدادم که دکتر میگفت اونم کمک کننده هست البته برای بچه ها مولتی ویتامین میدادم که فاقد حساسیت بود اینم دقت کنید یا حتی برای واکسنش که بر پایه تخم مرغ هست بردیم بیمارستان تزریق کردن یعنی همه چیز رو مراقب بودیم حتی نون فقط سنگگ و بربری و یه سری شیرمالها هم توش تخم مرغ یا شیر به مقدار کم داره اونم ما نمیخوردیم یعنی مواد آلرژن رو به صفر رسوندیم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
2810