2777
2789
عنوان

پسرمو بدجور زدند

306 بازدید | 14 پست

سلام.پریروز یکی از همکلاسی های پسرم با زانو زده و ران پسرم کبود شده...پسرم میگه اون لحظه خیلی گریه کردم....گفتم تو هم میزدیش...میگه مامان خیلی هیکلش درشته من نمی‌تونستم ....امروز جلسه بود رفتم اول به مدیر گفتم با خنده منو از سرش باز کرد.رفتم جلسه که به مادرش بگم نیومده بود....پسره رو دیدم بهش گفتم چرا زدیش همش لبخند ملیح زد‌...دو برابر پسر من بود....کلاس پنجم هستند ...‌‌حالا بگین من چیکار کنم..‌از شدت ناراحتی خوابم نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مدرسه دولتی میره؟ دولتی ها پر اف غا نی و بچه های بی فرهنگ و بی خانواده شده

وای دقیقا مخصوصا طرف ما

کاش پول داشتم میتونستم از اینجا فرار کنم

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

دوتا تو دهن مدیر میزدی که بفهمه باید با دانش آموز بی ادب برخورد کنه بعدشم خونه بچه هه رو پیدا کن به مادر پسره بگو 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

سر منم اومده خدا اون روز و برا هیچکس نیاره

زیر چشم پسرم پاره شده بود و خونریزی

تا دوروز شب تا صب کارم گریه بود جون خودش

مدرسه رفتم پسررو اخراج کردن

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

همه ی این کارها رو که گفتن کن. اگه گروه مادران اینترنتی دارید هم عکس از آسیب هایی که به پسرت اومده بذار و شاید حتی اسم این پسر شرور هم بذار. پسر من رو هم اذیت می کردن و اینطوری آبروشون رو بردم و دست برداشت. 

زمون ما اینطوری نبود که

آره منم دهه شصتی ام. همه دولتی بودیم و تو کل فامیل ما یه دختره فقط غیر انتفاعی بود که اونم پولدار بودن رفتن خارج. 

چقدر همه چیز بهتر بود اون سالها

رفتی به مدیر گفتی اونم پیچوندتت ؟؟؟

من بودم خشتک مدیر و معاون رو می‌کشیدم رو سرشون 

چقدر مظلومی تو 

باید همونجا به مدیر میگفتی همین الان باید به اولیای اون بچه زنگ بزنید بیان اینجا وگرنه میرم اداره شکایت میکنم 

2810