2777
2789
عنوان

کودک یک سال و سه ماهم یک کلمه هم نمیگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید نمیدونم والابچه اولم خیلی آروم بود از هشت ماهگی. هم حرف میزدنمیدونم این یکی. چرا اینجوری شد 🥴

عههه هشت ماهگی که خیلی زوده.... اینا ۱۴ ماهشونه هیچی 🤦🤦🤦. نمی دونم ببرم دکتر یا نه. میترسم ببرم الآنم پاییزه همه مریضن، بچه مریض بشه بیفتم تو دردسر. 

عههه هشت ماهگی که خیلی زوده.... اینا ۱۴ ماهشونه هیچی 🤦🤦🤦. نمی دونم ببرم دکتر یا نه. میترسم ببرم ا ...

ن بابا دکتر واسه چی  هنوز زوده واسه سنشون 

شنیدم ک میگن تخم کفتر بهش بدین بچه زود زبون باز میکنه  ولی خودم هنوز امتحان نکردم 

تا  دوسالگیش صبر کن انشالله ک زود زبون باز میکنه🤲

درکش چجوریه؟ یعنی بهش بگی بای بای انجام میده ؟بگیی دس بزن . دست میزنه؟از نطر شنیدن امتحان کردی ؟ به ...

قبلا دست دسی و بای بای بلد بود. الانم انجام نمیده انگار لج کرده یا یادش رفته نمیدونم. ولی آره به اسم خودش واکنش میده. اسامی اشیا یچیزایی هم بلده که چین. مثلا بگی برو بالش بیار میاره برو توپ بیار میاره

علائم رفتاری دیگه ای نداره؟استپ کرده یا پیشرفت نداره؟یعنی دایره لغاتش رو بیشتر نکرده؟کلماتی بوده بلد ...

نه کلا تا حالا هیچ کلمه ای رو نگفته. مثلا میدونه توپ چیه بگی میره میاره یا بالش آب . بابا مامان. زرافه . گان گان. اینارو میشناسه بگی میاره برات . ولی خودش نمیتونه بگه. هییچچیییو

اطرافیان شما بهتون استرس نمیدن ؟ شما خودت با بچت کار میکنی کلمه ؟ چقدر و چجوری؟

ن بابا من اجازه نمیدم کسی حرفی بزنه میزنم دهنشون

چرا کلمه هارو باهاش کار میکنم  ولی اونجوری ک باید حرف نمیزنه