2777
2789
عنوان

کودک یک سال و سه ماهم یک کلمه هم نمیگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 58 پست
گوشی ک نه اصلا. تی وی هم من از ساعت ۶ غروب تازه روشن میکنم. اوتم فقط تبلیغاتشو نگاه میکنه. نمیدونم ز ...

عزیزم  یه سر دکتر اطفال ببر . به حرف اینایی هم که میگن بچه فلانی فلانی مون تا ۳ سالگی حرف نزد گوش نکن . 

تا ۱۸ ماهگی حداقل ۱۰ تا کلمه باید بگه.

ببر یه چکاپ بده هم خیال خودت راحت میشه هم اگر خدای نکرده مشکلی داره زودتر ببر گفتار درمانی و فرصت طلایی رو از دست نده .

تخم کفتر و.... هم چرته اصلا دلیل منطقی و علمی نداره .

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
یعنی اولین کلماتشو مثل مامان بابا و آب اینا رو اولین بار سه سالگی گفت داداش شما؟ من منظورم حرف زدن ک ...

بله داداشم کلا دو نیم سالگی کلامات ساده رو گفت بعدم سه سالگی حرف زد

ببریدش پیش دکتر سید رضا درود خیابون فلسطین بعد از میدون فلسطین 

اگه مشکلی باشه شما رو می فرستن کلنیک آتیه ذهن درخشان تو میدون ونک

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یه سر دکتر اطفال ببر . به حرف اینایی هم که میگن بچه فلانی فلانی مون تا ۳ سالگی حرف نزد گوش نک ...

درکش چجوریه؟  یعنی بهش بگی بای بای انجام میده ؟

بگیی دس بزن . دست میزنه؟

از نطر شنیدن امتحان کردی ؟ به اسمش واکنش میده ؟

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
تي وي و گوشي دستش ميگيره توروزم اكثرا روشنه من اهميت نميدم حرف نزدنشم اهميت نداره برام دو روز ديگه ...

😐😑

مواظب باش بی بی دیجیتال نشه فردا به دردسر بیفتی

کاسه چه کنم چه کنم بگیری دستت

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

علائم رفتاری دیگه ای نداره؟

استپ کرده یا پیشرفت نداره؟

یعنی دایره لغاتش رو بیشتر نکرده؟

کلماتی بوده بلد باشه ولی دیگه نگه؟

پسرفت داشته؟

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
خدا حفظش کنه پسرتو. مشکل خاصی نداشت؟ دکتر اینا برده بودیش؟ چیزی نگفته بودن؟

نه دکترنبردمش  چون تجربه زیادی دارم برا بزرگ کردن بچه میدونستم تا سه سالگی باید حرف بزنه واخرای سه سالگی کامل جمله بندی کرد 

الته بچه شما العان باید درحد بابا ماما دده ننه اینارو حتمن بگه یه حداقل چهارپنج کلمه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
چه جالب خدا حفظش کنه

عزیزم به عنوان یه مادر که الان پسرام ۱۹ ساله و ۲۰ ساله هستن بهت یه نصیحت میکنم

اصلا نگران غذا خوردن

صحبت کردن

قد و قواره و مو و شیطنت و ... بچت نباش

همه چیز به موقع خودش اتفاق میفته و به بهترین شکل رقم میخوره

فقط فقط فقط تمرکزت رو تربیت و ادب بچت باشه👌

بچه لوس و بی ادب و ترسو و متکی به پدر و مادر تو این زمونه خیلی ضربه میخوره

تا ۵ سالگی میتونی رو تربیت بچت کار کنی. این دوران طلایی رو با حرفها و فکرای پیش پا افتاده از دست نده🌹

فقط تمرکزت رو تربیت درست بچه باشه❤️

الهی عاقبت بخیری همه ی بچه ها❤️

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
پسر منم ۱۴ ماهشه حرف نمیزنه. جدیداا خیلی جیغ میزنه طوری که قرمز میشه به خودش فشار میاره. استرس گرفتم ...

دقیقا بچه منم خیلی عصبیه نمیدونم چرا 

یعنی اگه چیزی بخاد بهش ندیم هم خودشو میکشه هم ما رو 

2810