2777
2789
عنوان

کودک یک سال و سه ماهم یک کلمه هم نمیگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشم سه سالگی حرف زد الانم سالمه مگه دکتر اطفال نمی بینتش

یعنی اولین کلماتشو مثل مامان بابا و آب اینا رو اولین بار سه سالگی گفت داداش شما؟ من منظورم حرف زدن کامل نیستااا . همین شروع گفتن کلماته. داداش شما هم شروع کلماتش از سه سالگی بود؟ با گفتار درمانی با خودتون کار کردید تو خونه؟. من فقط بهداشت میبرمش اونم ک فقط استرس میدن ب آدم راهکار درست حسابی نمیدن

پسرمنم تا 3سالگی حرف نمیزد چندبارتخم کبوتر دادیمش العان 4سالشه خیلیییییی بهترشده جمله بندی هم میکنه ...

خدا حفظش کنه پسرتو. مشکل خاصی نداشت؟ دکتر اینا برده بودیش؟ چیزی نگفته بودن؟

پسر منم ٢٠ ماهشه تازگيا فقط يه كلمه ميگه نميخورم همين با بابا به همه ميگه بابا حتي به من 😅😅😅

آخیییی. خندم گرفت.😃چجوری باهاش کار میکنی؟ تی وی چقدر میبینه؟ خواب شبش از ساعت چند تا چنده؟

آخیییی. خندم گرفت.😃چجوری باهاش کار میکنی؟ تی وی چقدر میبینه؟ خواب شبش از ساعت چند تا چنده؟

تي وي و گوشي دستش ميگيره توروزم اكثرا روشنه من اهميت نميدم  حرف نزدنشم اهميت نداره برام دو روز ديگه انقد ميخوان سوال بپرسن روانيمون كننن بابا لذت ببر تا ٣ سالگي وقت هست 

2810