2777
2789
عنوان

اسکان ارزان مشهد کجاس

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 39 پست

برجیس هم فک کنم شبی ۴۵۰ بگیره 

بازم یه زنگ بزن بپرس من خیلی وقته نپرسیدم

۰۹۱۵۱۲۱۲۵۴۶ 

ان شاء الله که سفر خوبی داشته باشین و سلامت برگردین

دنیا ارزش غم و غصه نداره،بخند شاد باش   ببین غصه های گذشته گذشت ، اینم میگذره 

واقعا چطور

بهم گفت پیش پرداخت واریز کن تا رزرو کنم حتی عکس هتل هم گذاشته بود یه لحظه به دلم افتاد که به شماره خط ثابت هتل از تو گوگل تماس بگیرم تا مطمئن بشم که مسئولش گفت ما دیوار نداشتیم و اون موبایل هم شماره ما نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان سرچ کردم هشتصد پایینترینش بود ک خواهر

نه گلم هتل شایان خیابان طبرسی اصلارفتی بگوباهاتون تماس داشتم گفتین شبی ۵۰۰

اصلابگودوستم کاروان آورده بودنتوستم اون موقع بیام باز تخفیف بگیر

برجیس هم فک کنم شبی ۴۵۰ بگیره بازم یه زنگ بزن بپرس من خیلی وقته نپرسیدم۰۹۱۵۱۲۱۲۵۴۶ ان شاء الله که سف ...

مرسی عزیزدل

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 
نه گلم هتل شایان خیابان طبرسی اصلارفتی بگوباهاتون تماس داشتم گفتین شبی ۵۰۰اصلابگودوستم کاروان آورده ...

شبی یا نفری؟ نوشته نفری۸۰۰

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 
بهم گفت پیش پرداخت واریز کن تا رزرو کنم حتی عکس هتل هم گذاشته بود یه لحظه به دلم افتاد که به شماره خ ...

چ جالب عجب ادمایی پیدا میشن

برجیس هم فک کنم شبی ۴۵۰ بگیره بازم یه زنگ بزن بپرس من خیلی وقته نپرسیدم۰۹۱۵۱۲۱۲۵۴۶ ان شاء الله که سف ...

اسمش برجیس؟سرچ کردم نباورد 

هرنفرشبی ۵۰۰ باوعده های غذایی که فقط خودتوهمسرت محاسبه میشین

اوکی عزیزم دستت دردنکنه