دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
طبق تجربه من بچه رو نباید خیلی حساس و جومه ماشینی باراورد ...هرچی بچه پاستوریزه تر ضعیف تر..اتفاقا اینجور بچه ها که موقع بازی کثیف کاری میکنن زمین میخورن و اینا قوی تر و مستقل تر و با اعتماد بنفس ترن..ما بزرگا الکی حساسیم بزارین بچه سیر کودکی خودش رو کامل بگذرونه
من با فکر اینکه ایا در نبود من چه رفتاری با بچم دارن بچمو نفرستادم
مسائل بهداشتی که بماند
اگر شاغل نیستی و فقط میخوای سرگرم بشه ببرش خانه بازی خودتم کنارش باش
یا کلاسایی که تعداد کمن
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
من ۷تا مهد رفتم چندین بار هم رفتم آزاد پرداخت میکردم
نکته مهم اینه اونی که از نظر خودم پرفکت بود بچم دوست نداشت با اینکه هزینه بالایی داده بودم از مهدهای برند بود ولی همش بهانه میوردم برای نرفتن
امسال از تجربیات اطرافیانم استفاده کردم البته این مهدی هم که داره میره جز بنام ها هست اما این کجا و آن کجا پسرم هرروز با خوشحالی پامیشه میگه آماده ام کن ببرم