2777
2789
عنوان

دخالت خانواده همسر

132 بازدید | 15 پست

سلام.

ببخشید میشه یه راهکاری بهم بدید.

خونواده همسرم از وقتی ازدواج کردیم همش دنبال دخالت و به کرسی نشوندن حرف خودشونن.هر جا دیدم که مهم نیست بیخیال شدم که اعصاب همسرم خورد نشه اگه بحثی پیش بیاد.

اما الان دیگه بعد ۷ سال صبرم لبریز شده.

بچم یه ماهشه از وقتی به دنیا اومده اینو بده بخوره اونو بده بخوره اینکارو کن اونکارو کن.

من میدونم بزرگتر بشه به مشکل میخورم.طبق صحبت های دکتر هلاکویی و چند تا روانشناس دیگه بچه از ۶ تا ۱۸ ماهگی نباید به کسی وابسته بشه که ممکنه دو روز بیاد یه روز نیاد.

نمیدونم هر سیاستی به خرج دادم اینا یه برگ دیگه رو میکنن..

خب بچه اولشه به هرحال اونا فکر میکنن شما تجربه ندارید و اونا حساس تر میشن

به نظرم کم کم بهتر میشه

ولی خب با همسرت صحبت کن تا باهاشون صحبت کنه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بچه اولشه به هرحال اونا فکر میکنن شما تجربه ندارید و اونا حساس تر میشنبه نظرم کم کم بهتر میشهولی ...

مشکل اینجاست همسرم میدونه که حق با منه ولی کلا چیزی نمیگه از نامزدی تا الان 

مشکل اینجاست همسرم میدونه که حق با منه ولی کلا چیزی نمیگه از نامزدی تا الان

شما باهاش صحبت کردید؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
شما باهاش صحبت کردید؟

بله چندین بار.اما کلا حرفی نمیزنه.

من حتی بهش گفتم من هر کدوم از اعضای خونوادم بخوان دخالتی کنن من باهاشون صحبت میکنم که من نظراتتون رو میشنوم ولی پدر و مادر تصمیم میگیرن

بله چندین بار.اما کلا حرفی نمیزنه.من حتی بهش گفتم من هر کدوم از اعضای خونوادم بخوان دخالتی کنن من با ...

خب خودتون محترمانه با مادر همسرتون صحبت کنید

یه طوری که ناراحت نشن

بالاخره باید بدونن شما دوست ندارید

بنده خداها از کجا باید بدونن شما ناراحتید از این موضوع

خب خودتون محترمانه با مادر همسرتون صحبت کنیدیه طوری که ناراحت نشنبالاخره باید بدونن شما دوست نداریدب ...

موضوع اینجاست اصلا منطقی نیستن و نمیشه گفتگو کردن چند بار محترمانه صحبت کردم ولی هیچی به هیچی.یا جنجال راه انداختن یا راه خودشونو رفتن.

موضوع اینجاست اصلا منطقی نیستن و نمیشه گفتگو کردن چند بار محترمانه صحبت کردم ولی هیچی به هیچی.یا جنج ...

نمیتونید رفت و آمدتون رو کمتر کنید

سعی کردم کم کنم برسونم هفته ای یکبار جمعه ها.اما به بهانه های مختلف پا میشن میان.همسرمو میگن فلانی ا ...

الان برای بچه یکم تحمل کنید اولش یکم سخته بعدا خوب میشه

ولی خب شما یکم باهاشون سنگین رفتار کنید شاید متوجه رفتار اشتباهشون بشن

الان برای بچه یکم تحمل کنید اولش یکم سخته بعدا خوب میشهولی خب شما یکم باهاشون سنگین رفتار کنید شاید ...

بله سنگین رفتار میکنم امیدوارم جواب بده ولی کلا فکرم به جای اینکه صد درصد همسرو بچه باشه متلک و استوری های اینا مشغول کرده.

بله سنگین رفتار میکنم امیدوارم جواب بده ولی کلا فکرم به جای اینکه صد درصد همسرو بچه باشه متلک و استو ...

اصلا بهشون توجه نکنید

و وانمود کنید که اصلا براتون مهم نیستن

به کار خودتون به هدف خودتون و بچه تون فکر کنید و تمرکزتون فقط رو کارهای خودتون باشه

اونا خسته میشن خودشون تمومش میکنن

2810