2777
2789
عنوان

شستن دختربچه

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم احساسات جنسی تا قبل از سن بلوغ معمولا فعال نمیشه و مشکل انچنانی پیش نمیاد

اما برای حفظ استقلال بچه و اینکه یاد بگیره ناحیه تناسلی شخصیه و عیب هست که کسی دست بزنه حتی مادرش بهش یاد بدید که خودش بشوره ...اوایل فقط برای اینکه مطمئن بشید درست میشوره بالاسرش وایستید..من خودم بچه هامو اینطوری یاد میدم حتی تو حمام هم موقع لیف کشیدن اخر سر میگم ناحیه تناسلیش رو خودشون بشورن 

آخه یسری چیزها هست که شبیه چربیه باید شسته بشه😭

ببین عزیزم من دختر بزرگ کردم الان سیزده سالشه یادم نمیاد به اونا کار داشته باشم . مادرمم برای من کار نداشت . بی خیال عزیزم یه آب تنها اوکیه

آره باید همین کارو کنم خیلی نگرانم عادت کنه و خدشش بیاد از شستن من

پس یادش بدی بعدش دیگه عمرا نمیزاره تو بشوری من وخترم هفته اولش رفتیم مهمونی گفتم اونجا من بشورم که نگن وای بچه رو چرا میزاری خودش بشوره وازاین حرفا دخترم یه قشقرقی راه انداخت که نگو میگفت من خودم بلدم قشنگ تمیز میشورم باورت نمیشه بیا خودت ببین 😂😂😂😂

2810