2777
2789
وا هفت هشت که دیره من پنج بیدارم بچه هات فردا مدرسه ای شدن میخوای چکار کنی هم خودت نابود میشی هم بچه ...

دخترم مدرسه میره 😑چه مشکلی داره مگه 

کجا همش خوابم 

شما ۱۰ شب می‌خوابی ما ۲ ۳

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره

مگه میشه بچه هارو صبحانه بدی جمع وجور کنی بعد ناهار یکی میره مدرسه یکی مهد میره نظافت خونه هست تازه صبحا کار بانکی و...هست. خرید هست دوباره ازاول شام ظرف رسیدگی به تکالیف بچه ها رسیدگی به حمام نظافت بچه و...حالا بچه ی من کلاس زبان میره باشگاه میره خودم میبرم و کارای اینام اضافه میشه

مگه میشه بچه هارو صبحانه بدی جمع وجور کنی بعد ناهار یکی میره مدرسه یکی مهد میره نظافت خونه هست تازه ...

من سخت نمیگیرم به خودم شل میگیرم به همه کارامم میرسم 

اره دارم چطور

پس صبحونه چی میخوره؟باباش آماده میکنه ؟چون من اطرافم مامانای بچه مدرسه ای صبحا ۵ پامیشن برا بچه صبحانه آماده میکنن

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

خب در صورتیه که از ۷ صب تا ظهر کاری برای کردن باشه و الا آدم از ۷ بیدار شه به ترک دیوار نگاه کنه که چی؟  تازه روزم طولانی تر میشه و کسل میشی   ولی اگه کاری داشته باشی نه واقعا حس خوبیه زود پاشدن و خود آدمم تفاوتشو با روزای دیگه درک میکنه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

پس صبحونه چی میخوره؟باباش آماده میکنه ؟چون من اطرافم مامانای بچه مدرسه ای صبحا ۵ پامیشن برا بچه صبحا ...

۵؟ مگه چی آماده میکنن😂یا خدا

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

۵؟ مگه چی آماده میکنن😂یا خدا

نیم ساعت پروسه بیدار کردن دارن😂 بعد خودشون شاغلن  اگه بخوان مثلا خورشتی چیزی برای ناهار بزارن جا بیفته اون موقع پامیشن  ۷ میرن 

تازه تا دو سال پیش مامانم ۴ و نیم میمود بالاسرم پاشو سرویس اومده ساعت ۸ 

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

نمیدونم والا من که هشت ونیم بیدارم تا همین موقع ها که به کارام برسم،ظهرا یکی دوساعت استراحت میکنم

مثلا من ۱ ناهار درست میکنم خونه رو تمیز میکنم به پسرم میرسم ۳ اینا ناهار میخوریم ظرفا رو میشورم میریم بیرونی جایی پسرمو میبرم کلاس ۶ ۷ هم شام درست میکنم 

مثلا من ۱ ناهار درست میکنم خونه رو تمیز میکنم به پسرم میرسم ۳ اینا ناهار میخوریم ظرفا رو میشورم میری ...

من دخترم ساعت یه ربع به یک تعطیل میشه میرسه خونه سریع بایدناهارش حاضرباشه چون صبحونه نمیخوره میره مدرسه براهمین منم ازصبح زودبایدپاشم برابساط ناهار

2810