2777
2789
عنوان

آیا من باردار هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 73 پست
عه تقریبا همسنیم چند وقته ازدواج کردیمنمتخمدان چپم تیر میکشهنفخ دارم یکم خفیف حالت تهوعآکنه زدمپاهام ...

من ۳ ساله...۳۰ابان دقیق میشه ۳ سال دلم میخاد باردار باشم خبرشو سالگرد ازدواجمون به همسرم بدم🥺

منم همینا که گفتی...بشدت نفخ دارم

حالت تهوع فقط صبح که بیدارمیشم یکم 

جوش نزدم...ولی نبضم خیلی بالاس من حالت عادی نبضم۶۰وخورده ایه حالا ۹۰تاس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها بسلامتی و دل خوش گلم فک کردم ۲۳ هفته ای کاش ادم ۷ کیلو بیشتر. وزن نگیره نصفشم میشه بچه دیگه زود ...

وای من اضافه وزنم دارم...پیش خودم گفتم همزمان رژیم میگیرم و اقدام میکنم تا بخاد بگیره وزنم اومده پایین که اگه حامله باشم خیلی اذیتم برای وزنم

شما نینیتون چیه😍

عزیزم من هنوز حتی بی بی چکم نزدم ولی همه علائم بارداریو دارم و تاحالا پریودم دیر نشده اولین باره عقب انداختم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
من ۳ ساله...۳۰ابان دقیق میشه ۳ سال دلم میخاد باردار باشم خبرشو سالگرد ازدواجمون به همسرم بدم🥺منم هم ...

آخی منم ۳دی میشه ۳سال

ان شالله که بسلامتی و. دل خوش بارداری

خبر نداره مشکوکی به بارداری؟

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
وای من اضافه وزنم دارم...پیش خودم گفتم همزمان رژیم میگیرم و اقدام میکنم تا بخاد بگیره وزنم اومده پای ...

چند کیلویی عزیزم

من اصلا به قصد بچه نبود ولی ۷ ماهه رژیم میگیرم و باشگاه میرم وزنم اومده پایین یه مقدار ولی باز کلی اضافه وزن دارم

چقددد مث همیم🤣😍منم گفتم تا چند ماه دیگه تا بگیره باشگاه برم و ادامه ورزش باز وزن کم کنم 

آخی منم ۳دی میشه ۳سالان شالله که بسلامتی و. دل خوش بارداریخبر نداره مشکوکی به بارداری؟

سلامت باشی عزیزم همچنین شماا...چرا بابا هی میپرسه ولی اگه باشم بش الکی میگم نیستم تا اون روز

چند کیلویی عزیزممن اصلا به قصد بچه نبود ولی ۷ ماهه رژیم میگیرم و باشگاه میرم وزنم اومده پایین یه مقد ...

۷۸کیلوعم😭😭😭یبار با رزیم و ورزش شدم۶۹ اونموقع دندونام خراب بود نتونستم اقدام کنم حالا ک دندونام درست کردم وزنم رفت بالا

😂😂😂او خدا

🙈

سلامت باشی عزیزم همچنین شماا...چرا بابا هی میپرسه ولی اگه باشم بش الکی میگم نیستم تا اون روز

اها من قسمم داده باهم بی بی چک بزنیم پس نمیشه قایمش کنم

۷۸کیلوعم😭😭😭یبار با رزیم و ورزش شدم۶۹ اونموقع دندونام خراب بود نتونستم اقدام کنم حالا ک دندونام در ...

هوف خوش بحالت من ۹۰ کیلو ام🥺دندونامم درست نکردم خدا رحم کنه 

سلام خواهری خوبی بی بی چک زدی؟