سلام.خانوما میشه کمکم کنید🥺من ۴ام فقط یکبار اقدام کردم و فردا ینی ۱۶ ام موعد پریودیمه...اصلا علائم پریودی ندارم به شدت دمای بدنم بالاس تنگی نفس دارم زود خسته میشم نبضم هم ۹۰تاس...فک میکنید ممکنه حامله باشم؟واگر باشم صبح بی بی چک نشون میده یا چند روز باید بگذره؟
راس میگیی🥲🥲خدانکنه تو همین یه بار باردارشده باشم آخه انقد دور و ورم دیدم چن ماه یا چن سال تلاش میک ...
وااای خدا تو منی یا من توام
این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من شبی ک پریودم تموم شد رابطه داشتم بعد ۱ ماه ۲۰ روزه باردار بودم با اولین اقدام 🤣
منم😐روزی که غسل کردم
بچه ت چیه ؟
این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
۳ ماه اول خطرناکه دیگه بچه جا نگرفته و ویار داری فعلا نرو وایسا تا ۴ ماهگی رفتیم فقط دوچرخه بزن برا ...
وای دلم نمیاد باشگاه نرم🥺
من میترسم چاق بشم
شمام خیلی وزن گرفتی خودت بچه تم ماشاالله