اگه بخوام کباب بخورن باید نصف سیخارو بدم بهشون ک با خودشون ببرن منم تازه عروسم وسایلم نو
حداقل ظرف درب دار راحتترم مصلا خورشت برنج درست کنم
چیکارکنم
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
از الان بی زبون نباش بگو سیخارو لازم دارم نمیتونم بدم ببخشید
خداروشکر نمیبرن قراره تو راه چیزی بخورن
فقط واسشون چایی میوه و تخمه میزارم
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جاریم انقد پرروعه گفت میخوایم تو راه کباب درست کنیم سیخ بزار دیگه من باید ی ظرف بزارم واسه مرغ و مخ ...
چه رفتار عجیبی 😐😐
اگه کباب میخواست خودش باید وسیله برمیداشت
الان که حتما برگشتن خونه شون
ولی در برابر اینجور آدم ها تو هم پررو باش
بگو من به وسیله هام حساسم به کسی قرض نمیدم
یا از شوهرت مایه بزار. بگو دوست نداره به کسی وسیله بدم
🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان میخوانیم ) آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرکهای خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرکاند، نمیروند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانههای ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.» به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد
چه رفتار عجیبی 😐😐 اگه کباب میخواست خودش باید وسیله برمیداشت الان که حتما برگشتن خونه شون ولی در ب ...
خداروشکر نبردن
فقط چایی میوه و تنقلات گذاشتم براشون اونم تو ظرفهای خودشون.
شوهرم خیلی اوسکله میدونن چقدر جون میده براشون خخخخ