پسرم امروز تب کرد بردمش دکتر ومعادن کرد گفت گوش راستش یه مقدار قرمزه عفونت داره دارو داده یه شربت داده که خیلی بدمزه ست گفت با آب میوه بهش بدم ولی پسرم اصلا نمیخوره شب بهش دادم با آبمیوه همه رو بالا آورد چیکار کنم
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آموکسی کلاو ولی پسرم تا میخوره بالا میاره با آب میوه هم نمیخوره
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
باسرنگ بکش بده بعد روش اب قند یا آبمیوه بده که طعم بدشو ببره اگه نخورد باید بری دکتر بگی شاید یه انت ...
اصلا دارو نمیخوره حتی اگه بدمزه هم نباشه تا میخوای بهش بدی عوق میزنه نمیدونم چیکار کنم
اصلا دارو نمیخوره حتی اگه بدمزه هم نباشه تا میخوای بهش بدی عوق میزنه نمیدونم چیکار کنم
وای خدا کارت خیلی سخته دخترمن با سرنگ میخورد زود آبمیوه میدادم بالا نمیاورد قرصم که نمیتونه بخوره حتما برو شرایطو به دکتر بگو وگرنه تبش میره بالا تا عفونت رفع نشه تب داره