ببین چون داری حس میکنی خیلی زرنگی فک میکنم باید روشنت کنم ببین ادما مجیور نیستن حتی وظیفشون هم نیس بخوان همه جیز زندگیشون ریز ریز تعرسف کنن
ببین من مثلا ی برادر دارم بارها گفتم تو تاپیکام تک فرزندم
چرا؟؟؟ چون داداشم ی ادم بیخود عوضی ک بود نبودش فرقی نداره ایا من موظف ام بیام ریز ریز دعوا نشکلاتم با داداشم تعرسف کنم؟؟؟ این یعنی من دارم دروغ میگم ؟؟ ن فقط داستان جوریتعرسف کردم ک راحت تر برای مخاطب قابل درک باشه بتونه کمکم کنه مثلا ی بار تاپیک زدم میخاد مهاجرت کنم تک فرزندم چرا گفتم تک فرزندم چون ب مخاطب القا بشه حس اینکه اره پدرم فقط منو داره ایا من دارم دروغ میگم؟؟ ن چون بود نبود برادرم فرق نداره جلی اینکه بگم داداشم فلانع و... گفتم تک فرزندم
یا مثلا شده مشکلات دعوای دوس پسرم با دوستش از زبون خودم تعزیف کردم جوری ک انگار مشکل منه
چرا؟؟ چون اگ بخوام ی ساعت بندیسم ک اره این مشکل من نیست مشکل قلانی ۴۰ خط باید بنویسم پشت صحنه انقدر طولانی میشهک هیچکس نمیخونه نمیتونم ب دوستم کمک کنم اینجوری
چرا حس میکنی ما ادما موظف ایم کل زندگیمون شیر کنیم؟؟؟ مثلا من هنین تاپیک زدم ی عده نوشتن مادرت کجاس؟؟ کلا تو حاشیه اید خب ب شماها چه ربطی داره مگ تاپیک من درباره مادرمه ی عده مث شما کلا دنبال زیر بغل مارن
از نظر شما ادمی ک ریز ریز زندگی خصوصیش اینجا شیر نکنه ی دروغ گو؟؟؟؟
طولانی شد اما حس میکنم لازم بود برای شما و امسال شما