2777
2789
عنوان

چقدر مردا مظلومن امشب خیلی ب بابام رحمم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 54 پست
من ۱۸ سال و خورده ای ام ۲۲ اذر میشم ۱۹ سال تقریبا یک ماه دسگه خب عملا هم میتونم بگم ۱۸ سالمه هم ۱۹ ...

پس بچت که کلاس ۹ هستش و درسش خوب نیس چی

من حوصلم نمیکشه بخام هی بگم 

فقط خاستم اون کاربری که گفت برو بیرون بدونه که ی چیزی بود که گفتم

بای

نه کلی گفتم نه فقط سنسن مهم نیس که

تاپیک های اولش گفته ۲۲ سالشه ...یه تعریف متفاوت هم از پدرش داره تو تاپیک های اولش...

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابات چقدر بابای منهخودش گوشیش شکسته ولی برای من گوشی خریده ماهی حدود پنج شیش تومنم فقط خرج درسم میش ...

دقیقا گوشی خودش گلس نداره صفحش انقدر اقتاده از دستش خورد خاک شیر حتی گاهی انتن نمیده گوشیش 

ولی برا من گوشی خوب خریده بهشم میگم بیا این بفروش دوتا بگیر مدل پایینتر میگ من لازم ندارم گوشی

دقیقا گوشی خودش گلس نداره صفحش انقدر اقتاده از دستش خورد خاک شیر حتی گاهی انتن نمیده گوشیش ولی برا م ...

منم خیلی حس عذاب وجدان میگیرم

دعا کن امسال پزشکی بیارم از خجالتش دربیام شرمندش نشم

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
پس بچت که کلاس ۹ هستش و درسش خوب نیس چیمن حوصلم نمیکشه بخام هی بگم فقط خاستم اون کاربری که گفت برو ب ...

ببین چون داری حس میکنی خیلی زرنگی فک میکنم باید روشنت کنم ببین ادما مجیور نیستن حتی وظیفشون هم نیس بخوان همه جیز زندگیشون ریز ریز تعرسف کنن 

ببین من مثلا ی برادر دارم بارها گفتم تو تاپیکام تک فرزندم 

چرا؟؟؟ چون داداشم ی ادم بیخود عوضی ک بود نبودش فرقی نداره ایا من موظف ام بیام ریز ریز دعوا نشکلاتم با داداشم تعرسف کنم؟؟؟ این یعنی من دارم دروغ میگم ؟؟ ن فقط داستان جوریتعرسف کردم ک راحت تر برای مخاطب قابل درک باشه بتونه کمکم کنه مثلا ی بار تاپیک زدم میخاد مهاجرت کنم تک فرزندم چرا گفتم تک فرزندم چون ب مخاطب القا بشه حس اینکه اره پدرم فقط منو داره ایا من دارم دروغ میگم؟؟ ن چون بود نبود برادرم فرق نداره جلی اینکه بگم داداشم فلانع و... گفتم تک فرزندم 

یا مثلا شده مشکلات دعوای دوس پسرم با دوستش از زبون خودم تعزیف کردم جوری ک انگار مشکل منه 

چرا؟؟ چون اگ بخوام ی ساعت بندیسم ک اره این مشکل من نیست مشکل قلانی ۴۰ خط باید بنویسم پشت صحنه انقدر طولانی میشهک هیچکس نمیخونه نمیتونم ب دوستم کمک کنم اینجوری 

چرا حس میکنی ما ادما موظف ایم کل زندگیمون شیر کنیم؟؟؟ مثلا من هنین تاپیک زدم ی عده نوشتن مادرت کجاس؟؟ کلا تو حاشیه اید خب ب شماها چه ربطی داره مگ تاپیک من درباره مادرمه ی عده مث شما کلا دنبال زیر بغل مارن 

از نظر شما ادمی ک ریز ریز زندگی خصوصیش اینجا شیر نکنه ی دروغ گو؟؟؟؟ 

طولانی شد اما حس میکنم لازم بود برای شما و امسال شما

تاپیک های اولش گفته ۲۲ سالشه ...یه تعریف متفاوت هم از پدرش داره تو تاپیک های اولش...

ببین چون داری حس میکنی خیلی زرنگی فک میکنم باید روشنت کنم ببین ادما مجیور نیستن حتی وظیفشون هم نیس بخوان همه جیز زندگیشون ریز ریز تعرسف کنن 

ببین من مثلا ی برادر دارم بارها گفتم تو تاپیکام تک فرزندم 

چرا؟؟؟ چون داداشم ی ادم بیخود عوضی ک بود نبودش فرقی نداره ایا من موظف ام بیام ریز ریز دعوا نشکلاتم با داداشم تعرسف کنم؟؟؟ این یعنی من دارم دروغ میگم ؟؟ ن فقط داستان جوریتعرسف کردم ک راحت تر برای مخاطب قابل درک باشه بتونه کمکم کنه مثلا ی بار تاپیک زدم میخاد مهاجرت کنم تک فرزندم چرا گفتم تک فرزندم چون ب مخاطب القا بشه حس اینکه اره پدرم فقط منو داره ایا من دارم دروغ میگم؟؟ ن چون بود نبود برادرم فرق نداره جلی اینکه بگم داداشم فلانع و... گفتم تک فرزندم 

یا مثلا شده مشکلات دعوای دوس پسرم با دوستش از زبون خودم تعزیف کردم جوری ک انگار مشکل منه 

چرا؟؟ چون اگ بخوام ی ساعت بندیسم ک اره این مشکل من نیست مشکل قلانی ۴۰ خط باید بنویسم پشت صحنه انقدر طولانی میشهک هیچکس نمیخونه نمیتونم ب دوستم کمک کنم اینجوری 

چرا حس میکنی ما ادما موظف ایم کل زندگیمون شیر کنیم؟؟؟ مثلا من هنین تاپیک زدم ی عده نوشتن مادرت کجاس؟؟ کلا تو حاشیه اید خب ب شماها چه ربطی داره مگ تاپیک من درباره مادرمه ی عده مث شما کلا دنبال زیر بغل مارن 

از نظر شما ادمی ک ریز ریز زندگی خصوصیش اینجا شیر نکنه ی دروغ گو؟؟؟؟ 

طولانی شد اما حس میکنم لازم بود برای شما و امسال شما

ببین چون داری حس میکنی خیلی زرنگی فک میکنم باید روشنت کنم ببین ادما مجیور نیستن حتی وظیفشون هم نیس ب ...

فقط خط اولشو خوندم .بای

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
فقط خط اولشو خوندم .بای

انتظاری بیشتر از ی ادم خاله زنک ک حس میکنه خیلی زرنگه ندارم 

الانم احتمالا حس میکنی با گفتن این حرف  چقدر کول و خفنی اما این اوج بی شخصیتی 😅اطرافیانت چجوری تحملت میکنت من موندم

ببین چون داری حس میکنی خیلی زرنگی فک میکنم باید روشنت کنم ببین ادما مجیور نیستن حتی وظیفشون هم نیس ب ...

طرز ادبیاتت افتضاح 

ما فیک بودن تاپیکات رو متوجهیم نمیخام رو بشه بعد تو انگار هیچی نشده

فقط یکیش

سال ۱۴۰۰۲۲سالت بود خاستگار داشتی

۴۰۱۱۸سالت بود

۴۰۲و ۴۰۳که گذشت تو ۱۸سال موندی

و چن جا گفتی خاهر دارم

ی جا گفتی پسرم کلاس ۹

بعدش گفتی دوس دارم بابام بمیره هیچ کاری نمیکنه و صد تا حرف به بابات زدی تو این تاپیک....

متاسفم اینا همش حق الناسه که داری مردم رو سرکار میذاری 

چرا چون ۵نفر بیان نظر بدن نکن نکن