2777
2789
عنوان

مامانا سوالم ممکنه مضحک بنظر برسه ولی بخدا خیلی ب کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 39 پست
من از هشت سال پیش هر شب ساعت ۹ پاییز و زمستون و ۱۰ بهار و تابستون خاموشی زدم که پسرم بخوابه عصرها نم ...

برای من کوچیکه آخه ی سالشه اگه تو طول روز نخوابونمش ممکنه ضرر داشته باشه هرچند ک ابدا عین خیالش نیست البته اگه نخوابه فقط بازی میکنه

بعد از ظهر نخوابونش .عصر به بعد غذاهای مقوی و پر انرژی مثل شکلات و گرمیجات نده . حتما هم انرژیشو تخل ...

آخه کوچولوه خواهر جون ی سالشه همش ظهر حتما ی ذره خواب باید داشته باشه تو این سن حالا زیادم نمیخوابه والله درحد نیم ساعت چهل دقیقه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من کوچیکه آخه ی سالشه اگه تو طول روز نخوابونمش ممکنه ضرر داشته باشه هرچند ک ابدا عین خیالش نیست ...

من از همون شش ماهگی عادتش دادم هنوزم ادامه داره چون هورمون‌های رشد بچه بین ساعت ۱۰ تا ۳ تا جایی که یادمه ترشح میشه واقعا نمیشه گذاشت به اختیار خودشون

هرچی آرزوی خوب مال تو 
منم امشب گریه کردم از خستگی... زورکی بخابونی بهتره بچه که نمیفهمه برای خودش ضرر داره تا دیر وقت بیدا ...

آی قربونت بشم ک درکم کردی

بخدا صورت خودمو چنگ زدم جای ناخنم تو صورتمه مریضی اعصاب گرفتم دیگه

چیزی ک پیش پا افتاده ترین مرحله بچه داریه برام شده ی کابوس وحشتناک دوس دارم خودمو دار بزنم از ناراحتی

2805
من از همون شش ماهگی عادتش دادم هنوزم ادامه داره چون هورمون‌های رشد بچه بین ساعت ۱۰ تا ۳ تا جایی که ی ...

من از همون بچگی خیلی سعی کردم عادتش بدم ولش نشد خواهر جون همین الانم شبا هم چن بار بیدار میشه اصلا خواب درست حسابی نداره خستم دیگه بخدا

آخه کوچولوه خواهر جون ی سالشه همش ظهر حتما ی ذره خواب باید داشته باشه تو این سن حالا زیادم نمیخوابه ...

من از یکسالگی دیگه نخوابوندمش هیچ مشکلی هم نداره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آی قربونت بشم ک درکم کردیبخدا صورت خودمو چنگ زدم جای ناخنم تو صورتمه مریضی اعصاب گرفتم دیگهچیزی ک پی ...

واقعا بهت حق میدم تا گریه نکنی هم اروم نمیشی واقعا لازمه گاهی وقتا فقط براش قطره تنظیم خاب بخر شرایط خاب رو فراهم کن بچه ها خودشون متوجه نمیشن ولی واقعا خسته میشن گاهی وقتا ماساژش بده ممکنه از خستگی خواب نره و شیطونیش بیشتر بشه 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
تازه پسر من تا صب هم شیر میخوره یعنی من حتی شبا هم نمیتونم بخابم ... دختر تو چی ؟

مال منم شب یکی دو بار حتما بیدار میشه باز ب زور میخوابونم شیر شبش رو خیلی وقته قطع کردم شب قبل خواب حسابی سیرش کن ک شب شیر نخاد دندوناش خراب میشن

مال منم شب یکی دو بار حتما بیدار میشه باز ب زور میخوابونم شیر شبش رو خیلی وقته قطع کردم شب قبل خواب ...

شبا کامل سیرش میکنم ولی بی فایدست  اگه این لامصب تو دهنش نباشه خابش نمیبره قبلا حتی وقتی یکی دوماهه بود شب تا صب میخابید یبار هم بیدار نمیشد الان اینجوری شده 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
داروخونه ها دارن ؟بگم قطره تنظیم خواب بهم میدن؟

اره بپرس حتما بخر بچه داغون میشه منم میخام بخرم اگه اینجور پیش بره ... زانو و کمر ندارم دیگه اصلا نمیدونم چی میخورم اصلا چیزی میخورم یا نه  امشب یادم رفته شام بخورم از ظهر ساعت دوازده تا الان هیچی نخوردم نمیتونم الانم بخورم تکون بخورم بیدار میشه به ریسکش نمیارزه 

من از همون بچگی خیلی سعی کردم عادتش بدم ولش نشد خواهر جون همین الانم شبا هم چن بار بیدار میشه اصلا خ ...

عزیزم باهاش بیشتر بازی کن قبل خواب دوش بگیره غذا بهش بده خوب سیر بشه که نصف شب گرسنه نشه البته یادم رفت یک ساله هست درسته؟

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ببین من خودمم معتقدم بچه باید خودش خوایش بیاد ولی بچه من اصلا خوابش نمیاد بخدا اگه ب زور نخوابونم تا ...

عذاب وجدان نگیر. خیلی کار خوبی کردی 

بچه‌ها ی منم همینن. اصلا هیچ علائم خوابی توشون  نیست. ولی مجبور میشن بخوابن

شبا کامل سیرش میکنم ولی بی فایدست اگه این لامصب تو دهنش نباشه خابش نمیبره قبلا حتی وقتی یکی دوماهه ...

خدا رو شکر من شیر خشکیش کردم شب قبل خواب شیر بخوره نمیخواد دیگه تا روز بعد 

2810