2777
2789
عنوان

میخوام مامانمو شوهر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 86 پست

16سال ازدواج نکرده. به نظرم حالا هم ازدواج نکنه بهتره. همش دردسره چند وقت دیگه هم باید مریض داری کنه. ولی حالا راحته. هم راحت خونه بچهاش میره.نوه هاشو میبینه. هم میتونه سفرهای زیارتی واینا با کاروان بره. وکلا خودشو سرگرم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید اول پیشنهاد میدادیبعد می ذاشتی تو ذهنش پردازش کنهاگر خونه شماست خب پیشنهاد شما باعث میشه ...

نه من گفتم با من و همسرم و اون آقا بریم سفر بدون اینکه کسی بفهمه 

منظورم ازدواج دائم نیس مامانم دورش شلوغه، بزور میارمش پیشم خیلی اویزونشم 😐 خودشم میدونه  اصلا شرایط ازدواج دائم نداره  موقت و عشق و حال منظورمه

یه خانم هشتاد ساله بود که از سی و پنج سالگی بیوه شده بود

این همه سال ازدواج نکرده بود

بعد تو هشتاد سالگی زن یه مرد ۷۵ساله شد

پیر مرده که توقع زن جوان داشته خیلی ایشون رو تحویل نگرفت

ایشون هم بعد یکماه برگشت خونه قبلی خودش وجدا شد

بنده خدا این همه سال تنها مونده بود

آخر عمری خودش رو انگشت نما کرد تو فامیل 

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!
نه من گفتم با من و همسرم و اون آقا بریم سفر بدون اینکه کسی بفهمه منظورم ازدواج دائم نیس مامانم دورش ...

خب به نظرم استرس اینکار رو نمیپسنده

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!
16سال ازدواج نکرده. به نظرم حالا هم ازدواج نکنه بهتره. همش دردسره چند وقت دیگه هم باید مریض داری کنه ...

ببین منظورم موقت و برا عشق و حاله 

وگرنه مامانم دورش شلوغه وقت ازدواج دائم نداره 

الان من آوردمش خونمون خواهرام شاکین ک چرا نرفته خونه اونا یا نمیتونن برن خونه مامانم 

رابطه حلال منظورمه

رابطه اگه حلال باشه و مشروع خدا هم کمک میکنه روزبروز بهتر بشن ولی به نظرم دور روابط الکی رو خط بکش مامانت خدای نکرده آسیب میبینه 

این فیلم واقعا یه فیلمه وگرنه از کجا معلوم یه مردی که آدم نمیشناسه بشه آورد خونه و بهش اعتماد کرد یا برعکسش کلا این جور رابطه ها درست نیست 

مامان منم تقریبا هم سن مامان شماست حالا اون یه پسر دایی داره خیلی دور و ورش میپلکه زنش فوت شده فکر ک ...

😂😂😂

آخه بنده های خدا 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

نه مامانم دورش خیلی شلوغه نمیتونه ازدواج دائم کنه من منظورم موقته بدون اینکه کسی بفهمه

نمی‌دونم حس میکنم روحیات مادرت خیلی لطیفه و درونگرام هستن آره ؟ اگر طبعش گرم نیست گناه داره بهش پیشنهاد ندی بهتره...  این بزرگترای ما هم نمیتونن خیلی پنهون کاری کنن یه جا بند و آب میدن. بیچاره مادرت از حرف مردم و نزدیکانش و دلبستگی ب یه مرد اونم موقتی قطعا اذیت میشه... میدونی چی میگم چون سن و سالی ازش گذشته نذار توی دلش آشوب بشه 

ببین منظورم موقت و برا عشق و حاله وگرنه مامانم دورش شلوغه وقت ازدواج دائم نداره الان من آوردمش خونمو ...

تو این سن اخه ازدواج موقت واسه چی میخان. اخه دیگه این سن که مثه جوونی نیست. 

نه مامانم دورش خیلی شلوغه نمیتونه ازدواج دائم کنه من منظورم موقته بدون اینکه کسی بفهمه

بنظرم خیلی ایده ی جالبی نیست

بیشتر با آبروی مادرتون بازی میکنید بیشتر فک کن عزیزم

من قبول ندارم

با احترام به نظرات بقیه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند