2777
2789
عنوان

میخوام مامانمو شوهر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 86 پست
بنده خدا پیرزنه کلی پشتش حرف در اومدبا خودم میگفتم حالا دوباره چه جوری بره خونه دامادآخه قبلاً با دا ...

ای داده بیداد

نمی دونم چی بگم واقعاااا 

بنده خدا

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیلم مزخرفیه اخه خیلی از مادرای ما شوهرشون تو جوانی از دست دادن ولی موندن بالا سر بچه هاشون و اصلا به ازدواج فکر هم نکردن ای خانمه یه جورایی هولع میدونی مادر من ۳۰ سالش بوده پدرم به رحمت خدا رفته چهار تا بچه رو بزرگ کرده اصلا یه جوری با اقتدار رفتار کرده که هیچ وقت هیچکی پیش نهاد ازدواج بهش نداده شما چرا باید پیش نهاد ازدواج بهش بدین حتما فکر کرده میخاین از سر بازش کنین

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
چرا خبدر شان یه خانوم ۶۰ ساله نیستادم درست حسابی پیدا ونید اشما شن برای ازدواج

اخه نمیتونه بعدم اگ کسی رو اوکی کنم درست حسابی پیدا می‌کنیم مثلا یه روحانی سرشناس و معتبر

فیلم مزخرفیه اخه خیلی از مادرای ما شوهرشون تو جوانی از دست دادن ولی موندن بالا سر بچه هاشون و اصلا ب ...

تو فیلم هم خانمه شوهرش سی سال بود مرده بود 

و هرکسی تجمل تنهایی کشیدنش متفاوته

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
😂😂 ولی قبلشم دلم میسوخت وقتی دیدم منو و شوهرمو دید میزنه

زن عموی من مادرشو شوهر داد برادرش اذیتش کرد توی روستامون حرف های زیادی در موردش گفتن الان مامانش سه سال که ازدواج کرده اندازه ده سال جوون شده

فقط اگه مامانت ازدواج کرد خودت برای شنیدن خیلی حرفا آماده کن من ازجرعت زن عموم خوشم میاد مثل کوه پشت مامانش واستاد

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

خیلی موقع ها ادم مردش که از دست میده اینقد براش سخته که حاضر نیست هیچ کس دیگه رو تو قلب راه بده قلبش میشه ماوای بچه هاش

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
😂😂 ولی قبلشم دلم میسوخت وقتی دیدم منو و شوهرمو دید میزنه

به نظرم اشتباه میکنی دید زدن چیه ادم از خوشی بچش ذوق میکنه 

زن عموی من مادرشو شوهر داد برادرش اذیتش کرد توی روستامون حرف های زیادی در موردش گفتن الان مامانش سه ...

من دوست پسر حلال براش میخام اهل ازدواج نیس وقت نداره درگیر نوه و پسر و دختراشه