2777
2789

سلام خیلیارو دیدم چوب کارشونو خوردن ولی من الان۱۰ساله منتظرم نابود شدنشو ببینم 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ظالم،سالم

هرروز خوشبختر از دیروزش هست ده ساله که روزی نبوده که ب انتقام فکر نکنم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

منم عزیزم خودم پس دادم کارما ...ولی سالهاست نفرین میکنم یه نفرو و منتظر کارماشم ولی  به خدا قسم روز به روز موفق تر میشه و از در و دیوار براش خوشبختی و ...میباره 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

شاید اونجوری که شما انتظار داشتی تقاص کارش رو پس نداده. غیر ممکنه که جواب کارش رو ندیده باشه

تقاصی نداده چون دور و ورمه اگ چیزی میشد میفهمیدم

منم عزیزم خودم پس دادم کارما ...ولی سالهاست نفرین میکنم یه نفرو و منتظر کارماشم ولی به خدا قسم روز ...

من که تا ابد نمیبخشم اگه خدایی هم باشه نمیبخشه چون روح اسیب دیده ده ساله دارم از درون متلاشی میشم و برو خودم نمیارم

شاید اونجوری که شما انتظار داشتی تقاص کارش رو پس نداده. غیر ممکنه که جواب کارش رو ندیده باشه

مامان بزرگ من ظلم زیاد کرد 

خیلی سیاست داشت همیشه همه احترامش کردن

اوضاع عالی همیشه بالاشهر بهترین خونه ها نشست

الان ۹۲ سالشه فقط آلزایمر گرفته ۲ تا پرستار داره

عموم مث پروانه دورش میگرده 

کارما این ادم کجا بود؟ 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
تقاصی نداده چون دور و ورمه اگ چیزی میشد میفهمیدم

همه ادما تو این دنیا غم و غصه دارن و با یک چیزی عذاب میکشن ولی بعضی ها نشون نمیدن و خودشون رو خیلی خوشبخت جلوه میدن به هر حال امیدوارم دلت اروم بگیره عزیزم🌷

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
همه ادما تو این دنیا غم و غصه دارن و با یک چیزی عذاب میکشن ولی بعضی ها نشون نمیدن و خودشون رو خیلی خ ...

ممنونم اومدی تاپیکم♥️

مامان بزرگ من ظلم زیاد کرد خیلی سیاست داشت همیشه همه احترامش کردناوضاع عالی همیشه بالاشهر بهترین خون ...

نمیدونم عزیزم ولی من هر وقت کسی رو قضاوت کردم چند وقت بعدش تو موقعیتش قرار گرفتم و پشیمون شدم فهمیدم کارمای ما سریع بهمون برمیگرده. ولی راستش رو بخوای همین که ادم ۹۰سال عمر کنه و الزایمر بگیره به نظرم خودش تقاصه😅من که دوست ندارم گرفتار منت کسی بشم

ممنونم اومدی تاپیکم♥️

عزیزم❤️دنیا جای راحت و اسونی نیست سختی داره تنهای داره عذاب داره خود من تو بهترین مرحله زندگیم یکدفعه ورق برگشت خیلییی زیاد عذاب کشیدم طوری که الان ۲۶سالمه نصف موهام سفید شده این سه سال که گذروندم بدترین روزای عمرم بوده و همش رو واگذار کردم به خدا. برات از خدا خوشبختی و ارامش قلب میخوام دوستم🌷❤️

2810