2777
2789

خدایا خدایا چرا انقدر سخته رسیدن ب حروف امروز۴ساعت تمام نشستم پادرسش اصلا متوجه نمیشد چی میگم آ و‌ب و اَ یاد گرفتن ولی هرچی با پسرم‌تمرین‌میکنم حتی ی کلمه یادش نمیمونه😭😭😭

مثلا میدونه آ اول و ا غیر اول کحاها میان ولی وقتی میگم‌بنویس آ اول نمیدومهداصندچی‌هست

ب رو‌میبینه ولی میگم‌بگو‌این‌چیه اصن نمیدونه😣😣😣

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی طبیعیه اصلا نگران نباش

به حرف اینایی که میگن بچه ی ما از روز اول شاهنامه میخوند هم گوش نکن.اولش بیشتر بچه ها گیج میشن

به مرور خوب میشه.فقط بهش استرس نده بیشتر گیج میشه

فقط فقط آرامش و صبر

ببین امسال همون مثال خشت اوله

کج بذاری برای همیشه از مدرسه متنفر میشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اولشه .راه میفته خیالت راحت باشه.من الان گفتی احساس بدی از خودم گرفتم سال اول پسرم من باردار بودم ویارم انقد شدید بود که به بوی همسرم و پسرم هم ویار داشتم بچم دفترشو از لای در اتاق خواب مینداخت تو که من ببینم درست نوشته یا نه

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
وای بچه های کلاس اول خیلی نمکن😂😍

خیلییی

دختر من وسط اون اوج املا میگه 

مامان چرا آ اول و ا غیر اول داریم ولی ا وسط نداریم 😂

یا میگه چرا اول بابا رو یادگرفتیم مامان و یاد نگرفتیم 

اصلا یه سوالایی میپرسه شب تا صبح تو افق محوام

حالا روزای خوشتهکلاس اول همینهصبوری کن

بدیختی من کلاس اول پسرم ی نوزاد۶ماه دارم ک راحت بخوام براش وقت بذارم ۷۰درصد وقتم و‌میکیره خودمم دانشجوام😣😣😣😣رسما این چندروز دخترم مریض بود خودمم مریض بودم دانشگاه میرفتم اصن ی وضعی شده هنوز نتونستم ب ارامش برسم اونجور ک دلم میخواد پیش ببرم‌همه چی و

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

روکاغذرنگی بنویس  آ      ا      ب 

هروقت املا گرفتی اشتباه کردعیب نداره 

کارت نشون بده بگو کدوم آ اول 

بادست نشون داد 

بگو پس بنویس 

یکم صبرزیادی میخواد 

پارسال هفت ساعت وبیشتر درگیربودم من 

امسالم درگیری هنوزتموم نشده 

فکرکنم تاراهی خونه بخت بشن انشاالله همینه  وضعمون😂

2810