2777
2789

انقدر اضطراب و دلشوره دارم که حد نداره شش روز از پریودیم گذشت بتا۷۰ بود ۸ روز گذشت ۱۰۳  و امروز روز یازدهمی‌بود که عقب انداختم بتام ۱۷۱شده

نشون دکتر دادم سونو‌واژینال کرد گفت نه ساک نه کیسه هیچی دیده نمیشه زیادم ضخامت رحم نداری

از بعداز سونو واژینال ترشح غلیظ قهوه ای زیاد دارم

پسفردا سونو رنگی واژینال میدم که ببینه خارج رحمیه یانه

کیا اینطوری بودن بتاشون بالا رفت؟ سونو رنگی خطر نداره؟ خیلی استرس دادم تمام تنم لرز کرده😢یعنی خارج رحمیه؟😢😢😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم زود رفتی چون منم بهم گفت برو سونو واژینال نرفتم دو هفته بعد بتا دادم درست بود. و باردار بودن

سونو رنگی واژینال رو گفت برید؟ اول بتاتون چند بود که دو‌هفته بعد دادید؟ اخه میگه اگه خارج رحمی باشه باید زود تشخیص داد که بزرگ نشه

سونو رنگی واژینال رو گفت برید؟ اول بتاتون چند بود که دو‌هفته بعد دادید؟ اخه میگه اگه خارج رحمی باشه ...

اصلا بتا ندادم رفتم دکتر ک مثلا بهم بگه قلبش تشکیل شده گفت من چیزی نمیبینم باید سونو داخلی بدی منم نرفتم بتا دادم عددش تازه دو هفته بهم نشون داد درصورتی ک دکتر میگفت مثلا باید چهار هفته باشی

2810