2777
2789

من قراره به زودی برم تو یه شرکت برای کاراموزی ، حالا یا اونجا میمونم بعدا که کارو یاد گرفتم یا هم میرم جای دیگه 

خیلی استرس دارم ، بار اولی هست که میرم سرکار و هم از محیط جدید میترسم هم اینکه نگرانم نکنه چیزی یاد نگیرم یا همه چیو خراب کنم و سرم داد بزنن یا مثلا اخراجم کنن 

خیلیم خجالت میکشم ، حتی ازینکه بشینم باهاشون نهار بخورم خجالت میکشم 

مخصوصا اگر مرد هم تو شرکت باشه بیشتر هول و دستپاچه میشم 

میشه یکم از تجربه هاتون بگین ؟ چقدر طول میکشه عادت کنم 

چیکار کنم ضایه نباشه و چیکارا کنم زود یاد بگیرم 

رشته ام حسابداری هست

عزیزم هر جایی که شما بری سر کار اولش مخصوصاً ماه اول خیلی سخت هست تا بخوای روی غلطک بیفتی و تمام کارها رو یاد بگیری اما بعد از این کارها رو یاد گرفتی متوجه میشی که چقدر الکی استرس داشتی اون‌ها هم مثل ما انسان هستند اون‌ها هم یکی مثل شما هستند آقایون هم مثل برادر شما مثل فامیل شما هستند و هیچ فرقی با شما ندارند که بخوان شما رو مسخره بکنن و هیچکس حق داد زدن شما رو نداره اگر چیزی رو به شما آموزش نداده باشند حق درخواست از شما ندارند پس اصلاً نگران نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هر جایی که شما بری سر کار اولش مخصوصاً ماه اول خیلی سخت هست تا بخوای روی غلطک بیفتی و تمام کار ...

اخه مثلا یموقع یاد بدن من یاد نگیرم خنگ نشم یوقت یا مثلا دیر یاد بگیرم پیش خودشون مسخرم کنن 🥲🥲

اخه مثلا یموقع یاد بدن من یاد نگیرم خنگ نشم یوقت یا مثلا دیر یاد بگیرم پیش خودشون مسخرم کنن 🥲🥲

نه عزیزم اصلاً نگران نباش اونا هم مثل شما اگر سازمان خیلی بزرگی باشه متوجه هستند که کسی که اول می‌خواد شروع کنه به اون کار ممکنه تپق بزنه یا ممکنه یه سری از موضوعات رو دیرتر یاد بگیره بنابراین خودشون به این قضیه واقف هستند اصلاً شما نگران نباش فقط اینکه سعی کن زود جا نزنی حواست رو جمع بکنی و برای کار حسابداری حواس پرت و بی‌دقت نباشی

نه عزیزم اصلاً نگران نباش اونا هم مثل شما اگر سازمان خیلی بزرگی باشه متوجه هستند که کسی که اول می‌خو ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت خیلی اروم شدم اصلا با حرفات 

اره حتما خیلی حواسمو جمع میکنم تمام تمرکزمو میزارم 

مرسی عزیزم از دلگرمیت خیلی اروم شدم اصلا با حرفات اره حتما خیلی حواسمو جمع میکنم تمام تمرکزمو میزارم

بدم اینو بدون که خیلیا مثل شمان من خودم دو سال و نیم توی سازمانی کار کردم الان می‌خوام یه بار دیگه سازمان جدیدی بشم که حتی همون کار قبلی باشه استرس می‌گیرم چه برسه به شمایی که دفعه اولته

بدم اینو بدون که خیلیا مثل شمان من خودم دو سال و نیم توی سازمانی کار کردم الان می‌خوام یه بار دیگه س ...

اره درست میگی بالاخره همه که از اول بلد نبودن 🥹 مرسی عزیزم ان شاءالله موفق باشی