2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاهلی که خیلی خوبه هدف داری زندگی میکنی چشمت به در هست خانواده ات بیان بچه را که دیگه نگووووو دلت ب ...

من تومجردی شادبودم بهترین خاطره های خوب تومجردیم داشتم 

آرامشم اون موقع بود

ای کاش مجردبودم 

دقیقن الان بخاطره بچهابایدبسوزی بسازی😔

من بچه ندارم ولی خیلی درگیرم این روزا خیلی احساس خستگی می‌کنم همش میگم چه اصراری داشتم به بزرگ شدن چی کم بود آخه تو زندگیم خونه پدر و مادر با اون خوبی چرا واقعاً ازدواج کردم شوهرم خیلی آدم خوبیه ولی واقعاً از شرایط خستم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من بچه ندارم ولی خیلی درگیرم این روزا خیلی احساس خستگی می‌کنم همش میگم چه اصراری داشتم به بزرگ شدن چ ...

توهم خداداده بت قدرشو نمیدونی 

من چهار ساله بخداشب رو انتظاری خونه میکشم 

دیگ خستم 

توهم خداداده بت قدرشو نمیدونی من چهار ساله بخداشب رو انتظاری خونه میکشم دیگ خستم

فکر می‌کنی 

از دل من که خبر نداری 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...