2777
2789
عنوان

قبل از بارداری باید چیکار کنیم

161 بازدید | 15 پست

میشه مامانایی که نی‌نی دارن راهنماییم کنن که قبل از بارداری چه کارهایی باید انجام بدیم؟

چکاپ و درمان و اینا رو میدونم..

درست کردن دندونا هم میدونم😁

کارای دیگه؟؟؟

از همه ی ابعاد 

میشه تجربه‌تون رو در اختیارم بزارید؟

اول از همه اعصاب و روان راحت مهمترینش

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بخور بخاب بگرد 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه اعصاب و روان راحت مهمترینش

واقعا اینکه ارامش زمان بارداری روی بچه موثره حقیقت داره؟

بچه داداشم خیلی سرحال و آرومه،مامانش میگه چونکه تو بارداری هرگز عصبی و استرسی نشدم

واقعا اینکه ارامش زمان بارداری روی بچه موثره حقیقت داره؟بچه داداشم خیلی سرحال و آرومه،مامانش میگه چو ...

خییییلی تاثیر داره 

دیدم که میگم

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
چرا همه اینو میگن؟یعنی تغذیه و اینا رعایت کردنی نیست؟چیه پس میگن روح و روان و جسمتونو تصفیه کنید؟

چرا مهمه

من بارداری سختی دارم سه ماهمه اما استراحت کامل دارم 

حوصلم‌نمیکشه 

برام دعا کن ماه بعد ک میرم سونو خوب شده باشم😭

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا مهمهمن بارداری سختی دارم سه ماهمه اما استراحت کامل دارم حوصلم‌نمیکشه برام دعا کن ماه بعد ک میرم ...

اخی عزیز دلم❤️💞

برات دعا میکنم،انشالله خبرای خوش بگیری

2810