2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم فیلم کیمیا دیدم حالا مگه ول میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 38 پست
ببین قشنگه داستانش هاولی باعث شد از هرچی کیمیا و ارشه حالم بهم بخوره😅😅یه جوریه فیلمه

خب چی بگم ... به قول گفتنی کاچی بهتر از هیچی

اینو با خواهرم می بینیم و تمام ...

اگه می دونستم فیلم کافی نت قشنگ هست می گرفتم . میگم تو این گرونی همون ده بیست تومن رو هم نمیخواد فیلم بیرون ببینی . بعد تازه تنهایی ... نمی دونم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمتره قسمتاش چون دوساعته پخش میشهمن یبار دیدمش ولی بازم دیدنش تفریحه کلا فیلمی که برا چندمین بار میب ...

من اولین بارمه ... ولی خوبه چون حس خوبی بهت میده گاهی و مستقل و قوی شدن یه دختر 

و میشه یاد گرفت چطور حتی در بیرون با بقیه رفتار کرد . حتی جملات احترام و ...

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
منم منظورم ها یعنی بله بود... ما به بله میگیم ها

کیمیا با ارش ازدواج میکنه 

جنگ میشه برمیگردن خرمشهر بچه یکی از اون دوتا دوستاش یا سلما یا عطیه رو برمیداره چون میمیرن تو جنگ

بعدش از ارش طلاق میگیره با پیمان ازدواج میکنه

باباش برمیگرده، پای کیوان هم تو جنگ قطع میشه

ارش فکر میکنه بچه خودشه دست کیمیا میدزده ببرتش خارج کیمیا و پیمان هم دنبالش میرن  ولی تصادف مبکنن بچه تا وقتی بزرگ شه پیش ارش میمونه 

بعدش مباد ایران دنبال مادرش کیمیا و حقیقت 

پیداش میکنه گل و بلبل میشن

و قسمت اخرشم کیمیارو میخوان ترور کنن نمیتونن تیر میخوره تو دستش پسر شهرام میخواسته بود بکشتش نمیتونه

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

کیمیا با ارش ازدواج میکنه جنگ میشه برمیگردن خرمشهر بچه یکی از اون دوتا دوستاش یا سلما یا عطیه رو برم ...

حالا یه سواا ل دیگه  کیما کی کشته که مامانش جاش رفته زندان... برا چه کشتش

حالا یه سواا ل دیگه کیما کی کشته که مامانش جاش رفته زندان... برا چه کشتش

شهرام کامفر

یه ساواکی که با باباش معامله کرده بود اومد خونه گروگانشون گرفت باهم درگیر شدن

خواست اسلحه رو از کیمیا بگیره شلیک شد

اما کیمیا نکشتش چیزیش نشد

اون دوست ساواکیش رفت تو بیمارستان کشتش

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"