2777
2789
عنوان

چرا کرد ها انقد محبوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 134 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من متاسفم واسه کسی که لهجه ما تورکارو بخاد مسخره کنهمنم پنجم اومدم تهران به قرمز گفتنم میخندیدن ...

خیلی حس بدی داد واقعا 

دقیقا همون گ گفتن رو هی میگفتن 

علنا میدونستن ما میبینیم ولی میگفتن و میخندیدن جلو رومون 

اصلا اصلا حس خوب بهم نداد اون مسافرت

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔

چون کردها و جنوبی ها خونگرم و مهمان نوازن. چیزی که توباقی استان ها ،به این شدت نمیبینی. کنارشون احساس غریبی نمیکنی.  البته صددرصدی نیست ...کلی میگم.

طبق تجربم توشهرهای مختلف بواسطه شغل شوهرم،بعضی شهرها بویی از مهمان نوازی نبردن🫠🫠🫠🫠

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من مشهدیم تقصیر نورالدین خانزاده هستش با فیلمش مارو عاشق کوردها کرده این یک دووووووووو ما تا ابددددد ...

دقیقا منم حس میکنم مثل توی فیلم نون خ هستند احساس میکنم مرداشون و زناشون به مهربونی همون فیلمس

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

تاپیک قومیتی نزن حتی اگ هدفت خوبه خیلی ها اینجا نه جنبه دارن نه فرهنگ میان توهین میکنن

اره اشتباه کردم الان قفل میکنم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

همه جا خوب و بد داره ولی از بد روزگار هرچی کرد به پُستَم خورد

خیلی بد بودن ، از اون به بعد اسمشون میاره یجوری میشم😔

از تمام کردهای خوب معذرت میخوام

خدایا بهم پووووووول بده پول پول پول پول

کردستان نرفتم ولی دلم شوهر کردی میخاد چون خوشگلن و غیرت دار😀

خودم کرمانیم و جنوبی...بشدت بشدت مردم خوب وخونگرمی داریم عالی ازهرنظر

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

مجموعا سمت غرب و جنوب کشور خون گرم و مهمان نوازن این خون گرمی و غیره یک فضیلت اخلاقی محسوب میشه 

و انسان ها ذاتن از فضیلت اخلاقی خوششون میاد.  

مثلا انسان دست و دل باز  

هیچ انسان خسیسی  از انسان دست و دل باز بدش نمیاد 

یعنی حتی اگه آدم اون فضیلت اخلاقی رو نداشته باشه بازم از اون شخص که اون فضیلت رو داره خوشش میاد 

چون در قلب انسان جای داره و 

امورات قلبی دست انسان نیست ک بخواد بزور بدش بیاد یا خوشش بیاد. 

نه عزیزم ربطی نداره هرکسی ارتباط کوچکی با کرد داشته باشه متوجه خوب بودنشون میشه حالا اهنگ چه ربطی دا ...

بله عزیزم هر قومی محبوبیت پشت خودش داره

ولی واقعا آهنگ خودش یه علاقه به اون زبون و ادامش آشنایی بیشتر شاید با قومشم میاره

نظر من بخوای دلیلش اینه چون در طول تاریخ بهشون ظلم زیاد شده مردم ایرانم که عاشق ترحم کردنن

چ ظلمی

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه