2777
2789
عنوان

نامزدم چند روزه خیلییی عاشقانه رفتار میکنه😳😂

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 22 پست
چند روز پیش با لباس مجلسی دیدتم از اون روز قاطی کرده😂😂😂

کارت تمومه به خدا هرروز رفتار عادی داره شوهرم تااینکه عاشقونه رفتار میکنه یهو رفتارش عوضش میشه مهربون میشه میفهمم دیگه اکثر مردا اینطورن

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارت تمومه به خدا هرروز رفتار عادی داره شوهرم تااینکه عاشقونه رفتار میکنه یهو رفتارش عوضش میشه مهربو ...

اصلا نمیخوام چون آدم تو اطرافش اونقدر چیزا دیده 

خدااااا
بعد از رابطه عوض شد و تکراری شد رابطمون هیچ عشقی ندیدم ازش

یه سوال دارم ازتون عزیزم

منم قصد دارم تو دوران عقد رابطه داشته باشم ولی خب مثلا الان شما میگی همسر شما بعد رابطه دیگه تکراری شده این رابطه و اینا خب مگه دو نفر که میرن سر خونه زندگی سال ها با هم رابطه ندارن؟ یعنی اونا هم باید بگن رابطه تکراری شده و عشق تمام؟؟؟

به نظرت دلیل عوض شدن رفتار همسرت چیز دیگه ای نبوده؟

M❤️S
یه سوال دارم ازتون عزیزممنم قصد دارم تو دوران عقد رابطه داشته باشم ولی خب مثلا الان شما میگی همسر شم ...

عزیزم بعد از عروسی فرق داره چون براحتی بدست نیورده

مردا چیزیو‌ک آسون بدست بیارن آسون از دست میدن 

ی درصد فک کن تو دوران عقد خدای نکرده ب مشکل بخوری و اونم استفادشو‌کرده باشع