چون اعتقاد به قسمت یعنی اینکه معتقدم باشیم که خدا زمان مرگ و همه چیز مارو از قبل مشخص کرده و ما توش نقشی نداریم که این یعنی به اختیار اعتقاد نداریم که این خودش گناه هست ، در واقع ما بی نهایت آیینده ممکن داریم که با توجه به تصمیم مون اون رو بدست میاریم، برا همینه میگن از تو حرکت از خدا برکت
منم یه جاهای زندگیم به باریکه کشیدم که خدا در کمال تعجت کاری برام کرد که خودم اصلا انتظارشو نداشتم یه چیز دیگه خواستم ولی خدا بهترشو داد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین عزیزم اول باید اعتقاد بالایی ب امام رضا داشته باشی طوری ک انگار رفیقته بشین باهاش حرف بزن از مشکلاتت بگو بهش قول بده جبران میکنی و بنده خوبی خواهی بود حتما توبه کن
من همیشه خودم می گفتم یا امام رضا ت ک ضامن اهو شدی ضامن منم بشو قربونش برم عین رفیقمه فقط باهاش رفیق شو جوری براش احترام قایل شو ک روش نشه بهت چیزی نده
ولی من همه فکر وذکرمعشقمهاصلا نمیتونمنامزپمو دوست داشته باشم بدممیاد ازش نمیخوامش با اینکه پسر خ ...
جان خودت اشتباه نکن ممکنه همون عشقت با کسی باشه ممکنه کسیو دوست داشته باشه اگر نامزدت و هیچ جوره نمیخوای کلا تمومش کن بعد ببین اون پسر چ حسی بهت داره ولی االان کار اشتباهی نکنی هااااااااااا