2777
2789
یعنی چی؟

قسمت تو ادیان ابراهیمی مثل اسلام گناه هست

چون اعتقاد به قسمت یعنی اینکه معتقدم باشیم که خدا زمان مرگ و همه چیز مارو از قبل مشخص کرده و ما توش نقشی نداریم که این یعنی به اختیار اعتقاد نداریم که این خودش گناه هست ، در واقع ما بی نهایت آیینده ممکن داریم که با توجه به تصمیم مون اون رو بدست میاریم، برا همینه میگن از تو حرکت از خدا برکت

منم یه جاهای زندگیم به باریکه کشیدم که خدا در کمال تعجت کاری برام کرد که خودم اصلا انتظارشو نداشتم یه چیز دیگه خواستم ولی خدا بهترشو داد

اسی من ی چیز غیرممکن و خواستم خیلییییییییییییییی غیرممکناما امام رضا رو واسطه کردم و کلیییی التماس ب ...

تو رو قران بگو چطور التماس امام رضا کردی

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی چیری رو زوری وباگریه چندماه از

خداخاستم نمیدادشایدچون به صلاحم

نبود ولی کلافش کرده بودم بسکه ازش

خاستم وشبانه روز قسمش دادم بهم داد

ولی بعدش به غلط کردن افتادم

💞خدایاشکرت💞
2805
میگن امام رضارو به جوادش قسم بدیحاجتتومیده

یا امام رضا تو رو به جوادت قسم منو شفا بده💔خیلی خانوادم رو خسته کردم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
تو رو قران بگو چطور التماس امام رضا کردی

ببین عزیزم اول باید اعتقاد بالایی ب امام رضا داشته باشی طوری ک انگار رفیقته بشین باهاش حرف بزن از مشکلاتت بگو بهش قول بده جبران میکنی و بنده خوبی خواهی بود حتما توبه کن

من همیشه خودم می گفتم یا امام رضا ت ک ضامن اهو شدی ضامن منم بشو قربونش برم عین رفیقمه فقط باهاش رفیق شو جوری براش احترام قایل شو ک روش نشه بهت چیزی نده

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید
ی چیری رو زوری وباگریه چندماه ازخداخاستم نمیدادشایدچون به صلاحمنبود ولی کلافش کرده بودم بسکه ازشخاست ...

و انسان گاهی بجای خیر شری را از خدا طلب میکند 

اگه درست گفته باشم همینه. یعنی تو برای چیزی دعا میکنی که شادی برات شر باشه

اسی من ی چیز غیرممکن و خواستم خیلییییییییییییییی غیرممکناما امام رضا رو واسطه کردم و کلیییی التماس ب ...

چرا جدا شدی

ولی من میخوام برسم بهش فکر میکنم خیلی خوشبخت میشم بدبختیم اینه که نامزد دارم نانزدمو دوست ندارم😭

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

ی چیری رو زوری وباگریه چندماه ازخداخاستم نمیدادشایدچون به صلاحمنبود ولی کلافش کرده بودم بسکه ازشخاست ...

چرا چی میخواستی؟

اخرش داد؟

چکار کنم چجوری بخوام ازش نامزدمو از زندگیم ببره و من به عشقم برسم

چرا جدا شدیولی من میخوام برسم بهش فکر میکنم خیلی خوشبخت میشم بدبختیم اینه که نامزد دارم نانزدمو دوست ...

ما عاشق هم بودیم ولی خانواده من مخالفت کردن ب شدتتتتتتتتتتت اونم از بس بی غیرت بود کم اورد

ببین گلم همه چیز عشق نیس الان ممکنه رابطتو با نامزدت ب هم بزنی ب اونم نرسی یا اصلا ب عشقت برسی بعدا بفهمی چ اشتباهی کردی خوووووب فکراتو بکن

ما عاشق هم بودیم ولی خانواده من مخالفت کردن ب شدتتتتتتتتتتت اونم از بس بی غیرت بود کم اوردببین گلم ه ...

ولی من همه فکر و‌ذکرم‌عشقمه

اصلا نمیتونم‌نامزپمو دوست داشته باشم بدم‌میاد ازش نمیخوامش با اینکه پسر خیلی خوبیه

عشقمو بیستر دوست دارم

ببین عزیزم اول باید اعتقاد بالایی ب امام رضا داشته باشی طوری ک انگار رفیقته بشین باهاش حرف بزن از مش ...

دورت بگردم روی جفت چشام حتما خیر ببینی من حتی نمیدونم درخواستمو چطور بخوام

ولی من همه فکر و‌ذکرم‌عشقمهاصلا نمیتونم‌نامزپمو دوست داشته باشم بدم‌میاد ازش نمیخوامش با اینکه پسر خ ...

جان خودت اشتباه نکن ممکنه همون عشقت با کسی باشه ممکنه کسیو دوست داشته باشه اگر نامزدت و هیچ جوره نمیخوای کلا تمومش کن بعد ببین اون پسر چ حسی بهت داره ولی االان کار اشتباهی نکنی هااااااااااا

2810