2777
2789

گفت امکان داره تا زایمان سرش بچرخه بالا 

کسی تو شرایط من بوده ک بعد سی و هشت چون سر بچه تو لگن نبوده بچه چرخیده باشه و بریج بشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره سرش پایینه ولی تو لگن نیست

همین فردا یه توپ ورزشی بخر 

سایز توپ باید جوری باشه که زانوت عنکبوتی نشه بیاد بالا ، زانوت پایین هم نباشه هم راستا با بدنت باشه و زیاد روش بشین

قیمت نوش 340 تومن ایناست حتی میتونی دسته دوم هم بخری یک سره روش بشین اصلا روی اون توپ زندگی کن کل روز روی توپ باش هی بالا پایین چپ راست جلو عقب برو چنان سر بچه بیاد توی لگن و سه سوته زایمان کنی که کف کنی من تا دهانه رحم فول شد دکترم با تعجب گفت موهاش بیرونه 😍 

ورزش های دیگه هم خیلی خوبن ولی توپ بیشترین اثر رو داره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
اینکه چند لایه شکمو ببرن و بعد رحمو ببرن واقعا خیلی بده

چه ربطی داره چیزی حس نمیکنی 

بعدش ام مسکن میزنن دردی نداره 

شما احتمالا کارت به سزارین بکشه اگه بچه بره بالا 

تنها جایی که تبلیغ سزارین میشه نی نی سایته من نمیدونم چرا اینجا آپدیت نمیشه واقعا 

سزاربن فقط بحث درد همون روزه که چیزی حس نمیکنی ولی بعدش رو مگه میشه منکر شد درد زیادی داره ؟ 

دو برابر طبیعی خون از دست میدی

چسبندگی احشای داخلی بدن هم به شدت پر ریسک میشه زایمان دوم شکم باز میشه همه چی چسبیده به هم

شیردهی بچه با سزارین کجا طبیعی کجا بعد زایمان طبیعی میشینی روی تخت غذا می‌خوری راحت بچه تو شیر میدی راحت بچه تو بغل می‌کنی

اینکه سر بچه توی لگن نباشه به این معنی نیست که نمیتونه بیاد توی لگن ورزش کنی سر بچه میاد توی لگن 

تاپیک تجربه زایمان طبیعیم رو بخون نمیتونم لینک بذارم برات سایت اجازه نمیده تاریخ 14 ام مهر زدم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
تنها جایی که تبلیغ سزارین میشه نی نی سایته من نمیدونم چرا اینجا آپدیت نمیشه واقعا سزاربن فقط بحث درد ...

ممنون عزیزم دقیقا همه فقط از راحتی زایمان سزارین خوششون میاد انگار بعدا درد نمیکشن اینکه بری بخابی بچت شه ولی بعدا نتونی تکون بخوری ب چ دردی میخوره من لگنم بازه حالا فعلا وقتم دارم حتما سعیمو میکنم ک طبیعی شم