2777
2789

میگم من ی دوسه روزی لکه بینی داشتم رفتم سونو گفتن قلب جنین تشکیل شده الان دیگه ی دوسه روزه میگذره از سونو و لکه بینیم همون روز سونو قطع شد 

بعد الان گاهی میرم توالت توی ادارم لخته های کوچیک کوچیکه قهوه ای یبار صورتی 

طبیعیه؟ 

چکار کنم شیافم‌استفاده میکنم اخه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

عشقم این مسائل رو با دکتر درمیون بزار

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ظاهرا منم این بارداریم اینطوریم میگن طبیعیه تا به خونریزی نیافتاد یا درد شدید نداشتی بعضی خانم ها تا سه ماهه اول دارنش مال من بعد رابطه میاد قطع میشه باز میاد

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خب دکترم دوره جواب تلفنشم نمیده نمیدونم چکار کنم

زنگ بزن اورژانس

ماما هست 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

سعی کنید بیشتر استراحت کنید زیاد سرپا واینسید

والا بخدا همش درحال استراحتم طفلک همسرم دیگه همه کارامو میکنه از استرس اینکه کاریم نشه🤦🏻‍♀️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اره ظاهرا منم این بارداریم اینطوریم میگن طبیعیه تا به خونریزی نیافتاد یا درد شدید نداشتی بعضی خانم ه ...

خب من رابطه هم ندارم به خاطری که سقط داشتم دکترم گفته بزار ۱۲ هفتت رد بشه بعد 

از هر دوسه بار توالتم یک تیکه کوچولو میفته😐

جای نگرانی پس نداره؟؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اره ظاهرا منم این بارداریم اینطوریم میگن طبیعیه تا به خونریزی نیافتاد یا درد شدید نداشتی بعضی خانم ه ...

دهانه رحم احتمالا نازکه که بعد از رابطه لکه بینی داری شاید لازم باشه ببندید برو دکتر

عزيزم احتمالا هماتوم داري پشت جفتت 

يعني خون جمع شده بايد استراحت كني كامل تا جذب بشه

سعي كن گرمي جات نخوري

نشاسته بريز تو آب خنك هم بزن بخور

نزديكي نداشته باش

سعي كن يبوست نگيري فقط دراز بكش جذب ميشه

خب من رابطه هم ندارم به خاطری که سقط داشتم دکترم گفته بزار ۱۲ هفتت رد بشه بعد از هر دوسه بار توالتم ...

یه تیکه کچولو چی ترشح قهوه ایی یا کمی صورتی؟ 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
حتما پیگیری کن دکتر باید دوباره معاینه و بررسی کنه نباید هیچ خونریزی و لکه بینی داشته باشی دیگه

خب نه خونریزی دارم نه لکه بینی 

فقد گه گدالی مبینی از هر دوسه بار دسشویی یک لخته خیلی کوچیک قهوه ای اینا میاد بدون درد و اینا

روزای خوب توی راه😎✌🏻

2810