2777
2789
عنوان

مامانای نی نی دار

90 بازدید | 28 پست

چی بخورم شیرم چرب و مقوی و زیاااد بشه؟

شیر خشک سبک برا نوزاد به ماهه پیشنهاد بدید

علایم رفلاکس چیع؟

ممنونم از همگی♥️.نی نی بغلمه شاید نتونم جوابتون رو بدم

باید ببینی چی برات شیر میشه 

یکی ماکارونی میخوره سینه ش پر شیر میشه یکی نه هیچ اثری نداره باید ببینی چی بهت بیشتر می‌سازه 

من کاهو و شیر خیلی برام خوبه آب هویج و دلستر هم خیلیا میگن روشون اثر داره بخور ببین چی میشه 

برنج هم شیر رو زیاد می‌کنه 

شیر خشک هم توصیه نمیکنم من خودم به بچه م که الان یه ماهشه برای اینکه زردیش از بین بره اندازه چهار پنج وعده کلا بهش شیر خشک دادم تمام هر چقدر شیرخشک بدی تولید شیر خودت کمتر میشه چون تولید شیر فقط با مکیدن اتفاق میفته هر چقدر کمتر مک بزنه شیر کمتری هم تولید میشه نرو این مسیر رو بذار زیر سینه قشنگ مک بزنه شیرت زیاد میشه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
باید ببینی چی برات شیر میشه یکی ماکارونی میخوره سینه ش پر شیر میشه یکی نه هیچ اثری نداره باید ببینی ...

مرسی از نظرت.ممنونم‌کامل توضیح دادی

من وزن دخترم کم شد الآنم زیاد بالا نیومده.میخواستم کمکی شیر خشک بدم تا اومد بالا و نرمال شد قطع کنم شیر خشک دادنو

اگه با شیر دوش بدوشم هم بازم تولید شیر کم میشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از نظرت.ممنونم‌کامل توضیح دادیمن وزن دخترم کم شد الآنم زیاد بالا نیومده.میخواستم کمکی شیر خشک ب ...

خواهش میکنم عزیزم وزن بچه ماه اول طبیعیه که یه افتی بده همین که توی نمودار باشه کافیه 

چرا میدوشی ؟ اگر مشکلی توی شیرنوشی هست اونو باید حل کنی سینه ای که مکیده نشه محکومه به خشک شدن 

خود دوشیدن سینه رو خشک نمیکنه ولی اگر جایگزین مکیدن بچه رو گرفته باشه قطعی سینه رو خشک می‌کنه به مرور 

با شیردوش ندوش مگر اینکه بچه شیرش رو خورده باشه سیر شده باشه بخوای اضافه شو بدوشی فریز کنی اگر بچه سینه نمیگیره و داری بدون مکیدن بهش شیر میدی بدون که باید به شیرخشکی شدن بچه ت سلام کنی ، اگر سینه نمیگیره می‌تونه بخاطر آلرژی به پروتئین گاوی باشه 

چی باعث شده که فکر کنی لازمه شیرت رو بدوشی ؟ 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
2805
خواهش میکنم عزیزم وزن بچه ماه اول طبیعیه که یه افتی بده همین که توی نمودار باشه کافیه چرا میدوشی ؟ ا ...

ببین عزیزدلم دختر من با وزن2840 دنیا اومد.

روز ۴ شد2700

روز 14 برگشت ب وزن تولد

روز 24 شد 3070 با لباس البته

دکتر گفت وزن گیری کم بوده و ممکنه که سیر نمیشه. 

در صورتی که روزانه 6 بار میانگین ادرار  و 4 بار مدفوع داره

من شیر خشک خریدم و روزانه 30 سی سی صبح و 30 سی سی شب بهش میدم.

شب. خودم هفته اول زایمانم خیلی خیلی زیاد بود جوری ک چکه میکرد و لباس و رختخوابم خیس خیس بود

از هفته دوم کم شد و اصلا لباسم خیس نمیشه باید با دست یکم فشار بدم و بعد بزارم دهن دخترم. شک دارم الان سیر میشه یانه از رو ادرار و مدفوعش میگم میشه از رو وزن گیری میگم شاید سیر نمیشه برا همین شیر خشک خریدم براش از بیست روزگیش

امروز متوجه شدم سینه سمت راستم رو نمیگیره.ولی با چپ مشکلی نداره

گفتم بدوشم ک شیرش خشک نشه یه وقت

راهنماییم کن چکار کنم براش ؟ و برا خودم نگرانم

خواهش میکنم عزیزم وزن بچه ماه اول طبیعیه که یه افتی بده همین که توی نمودار باشه کافیه چرا میدوشی ؟ ا ...

راستی من با اینکه مراقب خوراکم هستم اما دیروز یه رگه خونی کوچیک داخل مدفوع دخترم بود و یکم مخاطی بود. بردم دکتر گفت حساسیت ب پروتیین گاوی.اما مدفوعش امروز خوب بود

یعنی اینکه سینه راستم رو نمیگیره برا این موضوعه؟

موقتیه یا دیگه نمیگیره؟

ببین عزیزدلم دختر من با وزن2840 دنیا اومد.روز ۴ شد2700روز 14 برگشت ب وزن تولدروز 24 شد 3070 با لباس ...

علت کم وزن گرفتنش هم بخاطر تک سینه شدنه چون شیر کمتری میخوره هم بخاطر آلرژی به پروتئین گاویه
باید رژیم بگیری حتما اگر نمیدونی رژیم پروتیین گاوی چطوریه بگو واست توضیح میدم چون کافیه یه دونه بیسکوییت کوچیک بخوری دیگه کار تمومه 
با توجه به سوالی که در مورد شیر خشک پرسیدی و اصلا به آلرژیک بودن بچه اشاره نکردی این تصور برام به وجود اومد که دکتر اصلا روشنت نکرده که چقدر این رژیم مهمه و باید چطوری رژیم بگیری رژیم پروتیین گاوی سخت نیست ولی رعایتش بسیار مهمه 
 اینو بدون اگر رعایت کنی چون زیر سه ماهگی علایم آلرژی بیرون زده تا کمتر از یک سالگی بچه ت اوکی میشه البته به شرط رعایت رژیم پروتیین گاوی بچه خود من ده ماهگی اوکی شد 
تا خوب شدن کامل هم باید رژیم رو رعایت کنی اینکه امروز توی پوشکش خون نبوده اصلا این معنی رو نمی‌ده که خوب شده 

ببین عزیزدلم دختر من با وزن2840 دنیا اومد.روز ۴ شد2700روز 14 برگشت ب وزن تولدروز 24 شد 3070 با لباس ...

علت کم وزن گرفتنش هم بخاطر تک سینه شدنه چون شیر کمتری میخوره هم بخاطر آلرژی به پروتئین گاویه
باید رژیم بگیری حتما اگر نمیدونی رژیم پروتیین گاوی چطوریه بگو واست توضیح میدم چون کافیه یه دونه بیسکوییت کوچیک بخوری دیگه کار تمومه 
با توجه به سوالی که در مورد شیر خشک پرسیدی و اصلا به آلرژیک بودن بچه اشاره نکردی این تصور برام به وجود اومد که دکتر اصلا روشنت نکرده که چقدر این رژیم مهمه و باید چطوری رژیم بگیری رژیم پروتیین گاوی سخت نیست ولی رعایتش بسیار مهمه 
 اینو بدون اگر رعایت کنی چون زیر سه ماهگی علایم آلرژی بیرون زده تا کمتر از یک سالگی بچه ت اوکی میشه البته به شرط رعایت رژیم پروتیین گاوی بچه خود من ده ماهگی اوکی شد 
تا خوب شدن کامل هم باید رژیم رو رعایت کنی اینکه امروز توی پوشکش خون نبوده اصلا این معنی رو نمی‌ده که خوب شده 

وقتی بچه ت آلرژی به پروتیین گاوی داره نه تنها خودت باید رژیم بگیری بلکه بچه هم باید رژیم داشته باشه این یعنی به هیچ وجه نمیتونی شیرخشک معمولی بهش بدی شیرخشک معمولی برای بچه ت مثل سم خالص میمونه و بچه مشکل معده پیدا میکنه 

چ توی رژیم پروتیین گاوی باید همه پروتیین های گاوی رو حذف کنی و چون شیرخشک های معمولی از شیر گاو درست شدن و مواد مضرش که مناسب بچه های آلرژیک نیست حذف نشدن پس اصلا مناسب نیستن 

این یعنی اگر بخاطر وزن دکتر صلاح دید شیر خشک بدی اونو دکتر باید براش تجویز کنه

بهت توصیه میکنم مخصوصا حالا که آلرژی داره همه تلاشت رو بکن بچه شیرخشکی نشه

چون شیر خشک های مخصوص هم کمی تلخن هم سخت گیر میاد و یهو میبینی پیدا نمیشه اگر سینه خودت رو دیگه نگیره شر میشه واقعا پس بچه ت تا جای ممکن نباید شیرخشکی بشه و اگر شیر خشک مخصوص هم بهش دادی با سرنگ بریز گوشه لپش آروم قورت بده بچه  نه اینکه با شیشه شیر بدی که سینه رو پس بزنه به مرور

اینکه تک سینه بشه هم بخاطر آلرژی نیست 

اینکه بچه زیر سینه بدقلقی کنه و سینه نگیره از علایم آلرژیک هست ولی علت تک سینه شدنش آلرژی نیست 

بعضی بچه ها خود به خود تمایل بیشتری به یک سینه نشون میدن کیف بیشتری از یه سمت خوابیدن میبرن برای همین مادر از اون سینه بیشتر شیر میده

اگر علایم تک سینه شدن رو تازه داره بروز میده خیلی زود میتونی اوکی کنی و نذاری ادامه پیدا کنه وگرنه سینه ت تا به تا هم میشه

اینکه یه سینه رو نمیگیره رو با دوشیدن جبران نکن من واست توضیح میدم همینطوری که میگم بهش سینه رو بده میگیره ان شاالله 

بچه سینه راست رو نمیگیره چون عادت کرده به پهلوی راست خودش بخوابه و سینه سمت چپ رو بگیره و شیر بخوره درسته ؟

پس باید یه کاری کنی که فکر کنه هنوز روی پهلوی راست خودشه و داره شیر میخوره

چی شد ؟ باید از پوزیشن هایی برای شیر دهی استفاده کنی که بچه روی همون پهلوی محبوب خودش باشه ولی اون یکی سینه بره دهنش

دو تا پوزیشن بهت کمک می‌کنه

اولی دراز کش هست ،  بچه رو به پهلوی محبوب خودش که پهلوی راست هست بخوابون ،  ولی تشکی که زیرش هست باید ارتفاع داشته باشه حالا کنارش دراز بکش و به جای اینکه سینه چپ رو بهش بدی سینه راست رو بذار دهنش چون بچه ارتفاع داره راحت میتونی این کار رو بکنی

پوزیشن دوم هم اسمش پوزیشن شیردهی زیر بغلی هست سرچ کنی عکساشو میتونی ببینی

زیر دست راستت یه بالش بذار و بچه رو روش دراز کن حالا سر بچه زیر بغلته و پاهاش از زیر دستت رد شده و رفته عقب 

حالا از بالش کمک بگیر و بچه رو بیار بالا تر و برسون به سینه ت و سینه راست رو بذار دهنش 

نباید اجازه بدی تک سینه بشه چون هم شیر کم میاری هم تا به تا میشه سینه ت 

راستی من با اینکه مراقب خوراکم هستم اما دیروز یه رگه خونی کوچیک داخل مدفوع دخترم بود و یکم مخاطی بود ...

بذار رژیم رو هم بگم شاید فردا نتونم به سایت سر بزنم 

رژیم پروتیین گاوی اینطوریه که محصولات گاوی به کل باید حذف بشن این یعنی علاوه بر شیر و ماست و دوغ و گوشت گاو و گوساله و مشتقات لبنی گاوی که به کل حذف میشن ، هر آنچه که روش نوشته شیرخشک و کازیین هم حذف میشه این یعنی شما امروز یه دونه بیسکوییت یا یه پر کالباس یا یه قاشق از کیک خامه ای میخوری و بین دو هفته تا یک ماه آثارش توی شیرت باقی میمونه پس اصلا فکر اینا رو نکن دو هفته رژیم رو خوب رعایت کنی بچه عالی میشه و علایمی که میبینی حذف میشه یعنی اگر بد خوابی داره یا اگزما میزنه یا نه بد شیر میخوره و خون توی پوشک میاد یا مخاطی میشه و... اینا کم کم دیگه حذف میشن ولی رژیم رو باید ادامه بدی تا زمانی که به کل بچه به اینا آلرژی نداشته باشه اینو چطوری میفهمی ؟ 

مثلا دو ماه دیگه میای یه پیاله ماست میخوری اثرش رو بررسی میکنی اگر دیدی مشکلی نداشت دیگه میفهمی به ماست آلرژی نداره میای یه قدم جلوتر شیر میخوری همینطوری میری جلو تا به گوشت برسی 

الان هم علت اینکه بی دلیل شیرت از پرحجمی در اومده و کم میاد اینه که بچه ت به حد کفایت شیر نمیخوره در حد زنده موندن شیر میخوره چون شیرت بدون رژیم خیلی اذیتش می‌کنه پس کم میخوره کم مک میزنه و تولید شیر هم به همین نسبت کمه وقتی بیشتر مک بزنه شیر هم بیشتر میشه رژیم بگیر بچه چنان میچسبه به سینه که تعجب کنی و کم کم شیرت هم زیاد میشه فقط ذهنت رو به کفایت شیرت مثبت نگه دار چون واقعا تولید شیر یه مسأله ذهنیه 

اینم بگم برای اینکه رژیم آسون تر بشه یه مدت که همه رو حذف میکنی وقتی بچه به ثبات رسید کم کم از محصولات بز استفاده کن باز بسنج ببین چطوریه اگر خوب بود میتونی پنیر ماست دوغ بستنی بز استفاده کنی 

محصولات شتر هم میتونن جایگزین باشن برای لبنیات ولی اگر بچه ت طبع گرمی داره ممکنه جوش بزنه و گرمی کنه بچه 

گوشت هم که همه مدله مجازی به جز گوساله و گاو 

برای شیرینی جات میتونی از محصولاتی که به جای شیر از آب استفاده میشن استفاده کنی خودت هم میتونی اگر هوس کردی کیک و اینا رو با اب درست کنی به جای شیر 

خلاصه راه برای اینکه بتونی جایگزین پیدا کنی زیاده ذهنت رو نبر سمت اینکه بگی وای اینطوری که هیچی نمیشه خورد فلان نه اینطور نیست میشه جایگزین پیدا کرد 

علت کم وزن گرفتنش هم بخاطر تک سینه شدنه چون شیر کمتری میخوره هم بخاطر آلرژی به پروتئین گاویهباید رژی ...

علایم آلرژی پروتیین گاوی چیه؟؟؟

من دیروز متوجه شدم وقتی به دکتر گفتم رگه خون داشت گفت آلرژی ب پروتیین گاوی داره

لطفا رژیم پروتیین گاوی رو بهم بگو چجوریع.

وقتی بچه ت آلرژی به پروتیین گاوی داره نه تنها خودت باید رژیم بگیری بلکه بچه هم باید رژیم داشته باشه ...

وای یا خدا.

چه مکافاتی شد😢

چرا آلرژی ب پروتیین گاوی داره؟

اصلا از کجا معلوم دکتر درست تشخیص داد و دخترم آلرژی داره

2810