2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب جای خطرات نباید مینوشت قطرات؟

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
تو زندگی ریسک زیادهبرای این که بخوای پیشرفت کنی باید ی سری ریسک ها رو ب جون بخریبرداشت من ازش این بو ...

اره میتونه این باشه👍🏻

اشتبایی جای قطرات نوشته بودم خطرات😬

آره دقیقا، این اشتباه تایپی بوددر اصل اینه جریان زندگی در قطرات خون جاریستنتونستم ویرایش کنم پستمو

:)

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
من خیلی خوب همه چی و معنی میکنم اما این معنی ندارع

من اینطوری برداشت کردم که برای اینکه به هدفات برسی و زندگی کنی باید سختی بکشی و تلاش کنی واسشون

این نمیشه؟

من اینطوری برداشت کردم که برای اینکه به هدفات برسی و زندگی کنی باید سختی بکشی و تلاش کنی واسشوناین ن ...

نه عزیزم 

آخه خطرات خون اصن معنی نمی‌ده 

طوطوخانومم همسر آقا طوطوهه