2777
2789
عنوان

لطفا راهمنمایی سرماخوردگی

1699 بازدید | 6 پست
سلام لطفا راهنمایم کنید خانم انشاءالله با دعاهای شما 20 آذر رو زایمانشه متاسفانه امروز سرماخورده تند تند عرق می کنه سرش هم کمی درد می کنه خودتون هم که بهتر می دونین دکتر فایده ای نداره چی براش خوبه ؟؟؟ هرچی باشه درست می کنم .......
حتما دکتر ببرین و به توصیه های دکتر گوش کنین.

عسل و آبلیمو و آب ولرم را مخلوط کنین به خانمتون بدین خیلی موثر است.

یا این سوپ را براش درست کنین:

مرغ و کمی کرفس و هویج و پیاز را رنده شده را بگذارین بپزه .بعد که پخت چند تا لیمو ترش را آب بگیرین ودر آخر هم مقدار نصف لیوان عسل به سوپ اضافه کنین خیلی مقوی است.آخر سر عسل و آب لیمو تر ش را اضافه کنین که خاصیتش حفظ بشه.
موفق باشی و خانم و نی نی تون سلامت
نقطه جان 14 بهمن به دنیا اومد

Lilypie First Birthday tickers
سلام شلغم و شربت شلغم خیلی برای سرما خوردگی خوبه سیب پخته هم همینطور مزه ی بدی هم نداره من که دوست دارم و البته چای سبز که حتما توش عسل و ابلیمو بریزید چون هم طعمش رو بهتر می کنه هم خاصیتش رو !در ضمن چون چای سبز فشار رو پائیین میاره حتما با عسل بخورید شربت شلغم رو هم که می دونید چطوریه؟شلغم خام رو در قسمت بالا یه سوراخ بزرگ می کنید و کی شکر داخلش می ریزید و می ذارید توی یخچال یکم بعد توی اون گودالی درست کردید آب می ندازه به اون می گن شربت شلغم راستی اگه گلو درد دارید می تونید کمی شربت دیفن هیدرامین قرقره کنید اما باید همش رو دور بریزید و بعدش هم تا مدتی چیزی نخورید که روی گلوتون اثر کنه امیدوارم کمک کرده باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ضمن برای اینکه سوپتون لعاب داشته باشه همرا موادتون یک سیب زمینی درسته بیاندازید که بپزه و قتی

پخت با گوشکوب آن سیب زمینی را له کنین و به سوپ اضافه کنین که سو پ جا بیافته.2 ساعت زمان برای

پخت این سوپ لازم است.

نوش جون نی نی و خانم
نقطه جان 14 بهمن به دنیا اومد

Lilypie First Birthday tickers
لیو شیرین و شلغم بهترین داروست
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من هم چند روز پیش سرمای بدی خوردم و فکر می کردم برم دکتر هیچ کاری برام نمی کنه . واقعا حالم بد بود کلی هم شلغم و سوپ خوردم ولی خوب نشدم تاا اینکه دیگه رفتم دکتر و برای گلو دردم دیفن هیدرامین داد و گفت که باید قر قره کنی که واقعا اروم کرد گلوم رو. بعدم قرص سفکسیم داد و گفت اگر تا 3-4 روز دیگه عفونتت خوب نشد این قرص رو هر روز بخور که خدا روشکر الان حالم خوب شده. حتما دکتر برید چون با شلغم و این حرفا این سرما خوردگی که تازه اومده خوب نمیشه.