2777
2789

اینجا چندبار دیدم که گفتن بچه رو از خودت جدا نکن بزار پیش خودت بخوابه تا یکسال که حرفی نمی‌مونه ولی نه تا ۷ ۸ سالگی تا همین سن حموم می برن میشنن تا غذاش تموم کنه قشنگ دارن استقلال‌ از بچه میگیرن بعد میگن چرا شوهرای بچه ننه داریم بهترین کاری که یه والد می‌تونه انجام بده به قول شکوری اینکه تا قبل اینکه واقعا یتیم بشه یتمیش کنید کبوتر جلد نکنید که پرواز کردن یادشون بره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما پیش پدرو مادرامون خوابیدیم استقلال نداریم🤣🤣

بخداوندی خدا مثل چسب دوقلو چسبیده به ..... یعنی موندم در کار این بشر.... چنان استرسی میگیره بخواد جدا از من بخوابه....

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
بخداوندی خدا مثل چسب دوقلو چسبیده به ..... یعنی موندم در کار این بشر.... چنان استرسی میگیره بخواد جد ...

چون حساس کردین هی اصرار که برو تنها بخواب در حالی که شرایط باید اینجور باشه که تنها بخوابه مثلا بخوابین کنارش تا خوابش ببره یا اجازه بدین یه شب پیشتون بخوابه یا اگه بچه دیگه داشتین صدرصد تنها می‌خوابید 

کاربر ۹۵ هستم 
چون حساس کردین هی اصرار که برو تنها بخواب در حالی که شرایط باید اینجور باشه که تنها بخوابه مثلا بخوا ...

بخدا همه ی راهها رو امتحان کردم

نی نی هم دارم تازه

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش