2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کراتین کردم

۳ روز تمام 5 ساعتم نخوابیدم گفتم ک حالت نگیره

بعد وقتی شستمشون ، برگشت ب موهای قبلم :/

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
2805
من کراتین کردم۳ روز تمام 5 ساعتم نخوابیدم گفتم ک حالت نگیرهبعد وقتی شستمشون ، برگشت ب موهای قبلم :/

یعنی چی؟ کراتین چطور برمیگردهانقد سریع؟ 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
یعنی چی؟ کراتین چطور برمیگردهانقد سریع؟

فک کنم کلاه رفته سرم 😐

شایدم کراتین نبود

نمیدونم ، فقط وقتی شستم و شونه و سشوار کشیدم و خشک شد ، شد مثل اولش

مامانم زنگ زد بهش ، گفت حتما مشکل هورمونی داره 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
فک کنم کلاه رفته سرم 😐شایدم کراتین نبودنمیدونم ، فقط وقتی شستم و شونه و سشوار کشیدم و خشک شد ، شد م ...

منم والا از همینش میترسم پول الکی بدی این بلاها هم سرت بیاد ی خانمی هم گفته بود نصف موهاش ریخته.. ب نطرم نمی ارزه کراتین وقتی ک حتما باید سشوار بکشی.  همین جوری هم خودمون سشوار بکشیم حالت میگیره. مو هم انقد داغون نمیشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
منم والا از همینش میترسم پول الکی بدی این بلاها هم سرت بیاد ی خانمی هم گفته بود نصف موهاش ریخته.. ب ...

آره واقعا

دقیقا همینه

به نظرم هروقت نیاز شد اتو بکش ، کراتین ریزش داره