2777
2789

خیلی دوسش دارم ۶ ماه عروسی کردیم من ۲۲ سالمه اون ۲۴ بحث داشتیم میومدم قهر خودم برمیگشتم خیلی زیاد بیشتر دعاهاتون سر بقیه س نه خودمون دعوا نداریم  دیگه خیلی پرو شد دعوای آخریمون سر وام ازدواج بود گفت وامتو بده به پدرم ۶۰ میلیون بخرم گفتم نمیفروشم مال خودمه دیگه گرفت زدم موهام کند تو خیابون همسایه ها به دادم رسیدن اگه خانوادش بگن بکشش هم میکنه این کار رو خیلی حساب میبره ازشون 

شکایت کردم چون عریضه نویس نوشت ضرب جرح عمدی اینا داخل خیابون دیگه فرستادن تو شهر شوهرم من اهوازم اون تهران  راهی هست پرونده بفرستن شورای حل اختلاف شهر خودم من ک نمیتونم هی برم تهران بیام امروز خالم واسطه کردن بره طلاهام بیاره رفت بهش نداد پدرشوهرم گفت میخایم طلاقش بدیم دیگه نمیخام قلبم گرفته دارم آتیش میگیرم اگه زندگیم خراب بشه نه مادر خودم میبخشم نه خانواده اونو ک همش تحریک مون میکردن وگرنه شوهرم خوبه 

خالم معرف بود  

من هدفم اینه شوهرم تعهد بده ک دیگه دست روم بلند نمیکنه این اخلاق زشتش هم میزاره کنار برمیگردم سر زندگیم من طلاق نمیخام پدرشوهرم اینا پرش کردن زنی ک وام نمیده میگه وام خودمه بدرد نمیخوره طلاقش بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم اینجوری که شما گفتی شوهرت بزرگتر نداره

بزرگتر دیدیم میاد اختلاف حل میکنه نه اینکه انقد سبک مغز باشه بگه وام نمیده پس طلاقش بده

این زندگی امسال خراب نشه سال بعد خراب میشه

بعدشم این همه آدم جدا شدن رفتن با یه آدم حسابی ازدواج کردن چرا باید خودکشی کنی؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

دقیقا با کدوم عقل و منطق و حساب کتابی میخوای برگردی؟ 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂