2777
2789
عنوان

نیازززززز شدید به یک مرد تو زندگیم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 96 پست
خودم آمادگی ازدواج ندارم خانه داری و اینا صفرم فقط میخوام یکی فعلا بیاددددددددد بعدا ازدواج کنیمفقط ...

پس برای دوستی هم الکی عجله نکن و با هرکسی وارد رابطه نشو. الان دیگه اکثراً پسرا خودشون یکی و مبخوان که بگیردشون😁😁

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی نیازی دارم اون منو اذیت میکنه وقتی ک بیکار باشم تو خونه به همین خاطر دائما سر کارم حرفم رو امیدوار ...

آره خب طبیعیه اذیت بشی عزیزم 

کار خوبی میکنی خودتو سرگرم میکنی و بخاطر این کارت تحسینت مبکنم 

منم اواخر بیست سالگیم و هنوز کسی تو زندگیم نبوده خیلی دلم میخواد عشق رو تجربه کنم بدونم چجور حسیه خیلی باید قشنگ باشه یکی حواسش بهت باشه میترسم آخرش آرزو به دل بمونم دیگه مگه چقد زمان دارم بهترین سالهای عمرم گذشت دریغ از یه لحظه خوش گذرونی هیچی نفهمیدم از زندگیم 

خیلی حرصم میگیره بعضیا میان میگن خوشبحالت یا همینجوری بهتره 

خب خدا انسانهارو زوج آفریده

منم آدمم حق دارم حداقل یبارم شده حس عشق و عاشقی رو بچشم آخرش هر چی شد مهم نیس ارزششو داره حداقل خاطراتش برام میمونه اگه بدون تجربه عشق پیر بشم و از دنیا برم این بهتره ؟؟؟ همه انسانها نیازهای عاطفی دارن 

بنده خدا منظورشون گفتن ۱۴ سالشون بوده ازدواج کردن نه ۱۴ سال پیش 😐😐چرا درست نمیخونید درک نمیکنید خ ...

خب ۱۴ سالش بوده میگه همسن اسیه ینی۲۴ بعد میگه زمان ما مد خدایی کجا ۱۰ سال پیش همچین چیزی مد بود😂😂😂 

پس چرا من اونموقع ۲۴ سالم بود میگفتن بچه بشین درستو بخون

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وجود یه مرد با غیرت یه تکیه گاه که از لحاظ عاطفی و مالی ساپورت کنه کسی که به ادم ارامش بدهواقعا واجب ...

بله واجبه ولی به نظرت اصلا همچین چیزی وجود داره!؟؟ از پدرها ، مهربونتر که نداریم والا اوناهم همچین خدمات کاملی به بچه شون نمیدن

یه بار به خاطر همین تنهایی یه آدم اشتباه رو وارد زندگیت نکنی که تا عمر داری پشیمون میشی.درسته تنهایی واقعا سخته ولی سعی کن بهترین انتخاب رو داشته باشی که بعدا حسرت همین روزا رو نخوری،به نظرم روی روابط اجتماعیت کار کن ،شاید رفتارت جوری هست که کسی تا حالا بهت پیشنهاد نداده.گذشت اون زمانی که میگفتن دختر سر و سنگین باشه نگاه غریبه نکنه،با کسی صحبت نکنه،الان ولی رفتارت تو محیط کار خیلی مهمه،با اعتماد بنفس باش و با همه در یه حدی که کسی رو به اشتباه نندازه و خدای نکرده فکر بد نکنن صحبت کن،حالا این صحبت کردن می‌تونه درباره هر چیزی باشه ،

اره والا اینو درست میگی  اون زمان مد نبود 

منم ۱۵ سالم بود ازدواج کردم البته دلی نبود  خیلی به اجبار خانوادم ازدواج کردم هعی😔

معلما مدرسه  همه میگفتن چرا زود شوهر کردی  روم نمیشد 

کجا مد بود خدایی 

زمان پیغمبر  ۱۴ سالگی رایج بود 

تعهدت نداری الان نسبت به هیچکسنه شووهرنه بچه نه درس بچهنه مدرسه بچهنه هیچ کوفت و زهرماری

اینا جزئی از زندگیه و برا همه هس 

ببخشید عزیزم که اینو میگم ولی دوس داشتی نازا بودی و بچه دار نمیشدی ؟؟ 

اینا بودنش درد نداره نبودش درد داره 

2810