2777
2789
عنوان

نیازززززز شدید به یک مرد تو زندگیم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 96 پست

خیلی خووووب دیگه.حالا ما که شوهر کردیم ندیدی چقدر ناله میکنیم از دست این بشرها😂😂😂

ببین همچین تحفه هایی هم نیستن....

لذت ببر از مجرد بودن و عدم تعهدت به هیچکس و هیجایی

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خووووب دیگه.حالا ما که شوهر کردیم ندیدی چقدر ناله میکنیم از دست این بشرها😂😂😂ببین همچین تحفه ...

ددست دارم یکی بهم تعهد داشته باشههههههه یکی مال من باشهههههه

وجود یه مرد با غیرت یه تکیه گاه که از لحاظ عاطفی و مالی ساپورت کنه کسی که به ادم ارامش بدهواقعا واجب ...

مگه این همه خصوصیات تو یک نفر پیدا میشه ؟🤔

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
ددست دارم یکی بهم تعهد داشته باشههههههه یکی مال من باشهههههه

تعهدت نداری الان نسبت به هیچکس

نه شووهر

نه بچه 

نه درس بچه

نه مدرسه بچه

نه هیچ کوفت و زهرماری

خونه ی بابام دیگ نون خور اضافه ام ب خدا

هر جا هستی به خودت سخت نگیر این دوران رو همه داشتن عزیزم نون خور اضافه یعنی چی شما فرزند اون خانواده هستی پس تا اونجایی حق آب وگل داری وباید به پیشرفتت فکر کنی ازدواج هم میکنی انشالاه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

من اصلا یادم نمیاد قبل ازدواج روزم چطور میگذشت؟؟ فقط یادمه میرفتم دانشگاه و درس و کار

دیگه هیچی یادم نیست یعنی چیزی نبود خودمونو باهاش سرگرم کنیم یکم لذت ببریم؟

اسی با دوستات بیرون میری؟

تعهدت نداری الان نسبت به هیچکسنه شووهرنه بچه نه درس بچهنه مدرسه بچهنه هیچ کوفت و زهرماری

دوسپسر هم میخوام اصلا کی گقت شوهر 

فقط یک جنس مذکر میخوام واییییییییییی لعنتی کسی اصلا منو نمیبینه 

من اصلا یادم نمیاد قبل ازدواج روزم چطور میگذشت؟؟ فقط یادمه میرفتم دانشگاه و درس و کاردیگه هیچی یادم ...

نه بیشتر درس میخونم هیج وقت تفریح نکردم همیشه در حال یاد گرفتن ی چیزی بودم هیچ فایده ای هم نداشت الان دیگ ترمز بردیم 

تعهدت نداری الان نسبت به هیچکسنه شووهرنه بچه نه درس بچهنه مدرسه بچهنه هیچ کوفت و زهرماری

من نمی گم ازدواج خوب نیست.

ازدواج با آدم درست ،خوبه.

کسی که بفهمه.درکت کنه.کمک حالت باشه.

این جدیدا اینطور تحفه هایی نیستن.

حداقل من ندیدم.

2810