2777
2789
عنوان

سوراخ بودن قلب جنین و عفونت ریه

60 بازدید | 3 پست

بچم یک روزه به دنیا اومده بخاطر خوردن آب زیاد دور جنین ریش عفونت کرده یه سوراخ هم تو قلبش وجود داره تند تند زبز دستگاه نفس می‌کشه 

خیلیی نگرانم.طوری میشه ینی؟کسی تجربه ای داره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سوراخ قلب معمولا  خوبخود درست میشه اگه درست هم نشه با یه عمل کوچیک کاملا درست میشه پسر خالم ۴۰ سالشه و ۳ تا هم بچه داره مادرزادی قلبش سوراخ بوده، وقتی ۳۰ سالش بود عمل کردن الانم چن ساله از عملش گذشته و هیچ مشکلی هم نداره

سوراخ قلب جنین رو دکترم بهم گفته بود همه جنین ها دارن و پایان یک ماهگیشون باید اکو قلب بشن تا ببینن اون سوراخ قلب بسته شده یا نه اما عفونت ریه رو نمیدونم حتما ببرید پیش متخصص

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریه رو نمیدونم

ولی دو قلوهای خواهرم بدنیا اومدن قلبشون سوراخ داشت ب مرور زمان تا دوسالگی رفع شد.

دکتر گفته بود صبر کنید دوسال بشن اگر خوب نشد بعدن اقدام کنید ولی خوب شدن

اکثرن رشد میکنن سوراخ بسته میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.