2777
2789
عنوان

از دست دختر 5ساله م جون به لب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 77 پست
آخه خوبیش اینه که بازم حس میکنم کمبود داره چون نه میتونم یه دیقه تلوزیون ببینم یا گوشی به دس بگیرم ی ...

نه عزیزم تو چیزی کم گذاشتی.

بیش از حد  از خودت مایه گذاشتی واسه همین نتیجه عکس داده.

از همین لحظه شروع کن بتدریج توجهت رو کم کن و روشت رو عوض کن.چند سالشه عزیزم؟

آخه خوبیش اینه که بازم حس میکنم کمبود داره چون نه میتونم یه دیقه تلوزیون ببینم یا گوشی به دس بگیرم ی ...

تو درس و تکالیف چطورن؟مقید هست؟

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا وقتایی که خیلی عصبیت میکنه بهش بگو خیلی از دستت ناراحتم و برای چند دقیقه اصلا باهاش حرف نزن حتی ...

اینا دیگه در مورد پسر من جواب نیس اصلا یه بل بشویی راه میندازه نمیزاره حرف یا توضیح بدم از هیچ چیز نمیترسه از هیشکیم حساب نمی‌بره کامل عاجز شدم 

توجه میخواد،گهگاهی ازش بخوا یه کار کوچیک انجام بده برات بعد ازش تشکر کنتشویقش کن بهش حرف های محبت ام ...

همه اینارو دارم ولی اصلا اگه روزانه سه چهار بار قاطی نکنه همه چیزو دعوا و اعصاب خوردی راه نندازه روزش شب نمیشه ما واسه هر بیرون رفتنی تو این شش سال با بهونه گیری و بحث و گریه رفتیم دیگه بقیه موارد خودتون بدونید حال و روز منو

نه عزیزم تو چیزی کم گذاشتی.بیش از حد از خودت مایه گذاشتی واسه همین نتیجه عکس داده.از همین لحظه شروع ...

۶ سال عزیزم اتفاقا تقریبا یه سه چهار ماهی میشه همین کارو کردم یعنی ببخشیدا این جوری میگم حالا نمیدونم درسته یا غلط من رفتارم جوریه که همیشه اتمام حجت میکنم ینی از اول تمام سختی رو به جون میخرم که نتیجه رو ببینم الان میره پیش دبستانی تا جاییکه بتونیم سر درس و مشق نمیبینم تا خودش انجام بده چون فک میکنم اگه عادت کنه تا دبیرستان همینه حال و روزم چون دیدم که میگم کتاباشو میگم خودش جمع کنه کیفش بره مدرسه الان اومدیم خونه من اومدم تو اتاق البته لج کردم گف تو بلد نیستی یاد بدی گفتم باشه عزیزم خودت بنویس اشکال داشتی بپرس نوشت آورد هرروز سر ننوشتن جنگ داریما تعجبم الان ولی فک میکنم پسر من دنبال اقتدار و مستقل شدنه

۶ سال عزیزم اتفاقا تقریبا یه سه چهار ماهی میشه همین کارو کردم یعنی ببخشیدا این جوری میگم حالا نمیدون ...

دقیقا همینه.

بذار کاراشو خودش انجام بده اگ کم کاری کنه معلمش بهش توضیح میده و به قول معروف حسابشو میرسه.

داستان همون هرس شدنه هست.ما وقتی گیاهی رو هرس میکنیم داریم به رشدش کمک میکنیم.اینم همونه.

یه جاهایی لازمه سمبه پر زور باشه که بچه رشد کنه و مستقل شه

انشالله عزیزم.💖💖💖

عزیزم باز شما یه درجه از من شرایطتون بهتره خداروشکر فک کنم من انگار یه مرد کوچیک مستبد و زورگو بالاسری هرروز و این خیلی منو زجر میده اصلا پسرمن بقولی انگار مهدیه ببینید الان گفتم نشسته داره مینویسه الان اومد باز شروع کرد داره رو من حمله میکنه بیست بار گفتم برو اونور هنوز داره ادامه میده تا جایی ادامه میده که منو روانی مطلق میکنه یه چیزی میگم دستشو فشار میدم یه اشتباهی میکنم بعد پنج دیقه ول میکنه باز بدتر برمیگرده بخدا در عذابم اگه بگم از جونم سیرم کرده دروغ نگفتم

تو درس و تکالیف چطورن؟مقید هست؟

همین عزیزم انگار شا نپرسیده من پایین‌تر نوشتم با اذیت فراوون ولی الان داشت خودسر می‌نوشت چون بهش گفتم خودت بهتر میدونی یکمیشو نوشت بعد باز حمله به من اصلا لبخن رو لبم همیشه ماسیدس

خیلی بیشتر از خیلی درکتون کردم پسر منم شش سالشه دقیقا همینه حس میکنم علتش کمبود توجه باشه ولی آخه تو ...

دختره منم همینه

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
مثلا وقتایی که خیلی عصبیت میکنه بهش بگو خیلی از دستت ناراحتم و برای چند دقیقه اصلا باهاش حرف نزن حتی ...

من اگه اینا بهش بگم گریش به عرش میرسه

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
ای وای....خدا بهت صبر بده😅😅انشاالله بزرگ شه اکی میشه عزیزم

انشاالله فقط میگم ای خدا این شش سالگیش بگذره به خوبی و خوشی بخدا همه از رفتارای ما در استرسی خواهرم زنگ زده خواب بد دیدم راجعبتون سردرد شدید داره صدقه دادم آیت الکرسی خوندم چون همیشه ما درگیری داریم اینجور اذیت میکنه که هلش اینا میدم از عذاب وجدانم میمیرمم همم میگم خدایی نکرده یچی بشه چیکار کنم انقد خسته روحیم حد نداره بخدا دیروز ۱۸ ساعت سرپا بودم خستگی جسمی بکنار روحا انقد عذاب میکشم جسمی یادم میره 

2810