2777
2789
عنوان

از دست دختر 5ساله م جون به لب شدم

718 بازدید | 77 پست

حرف میزنه حرف میزنه حرف....

لجباز،رودار.همش تو دست و پای منه.تا با شوهرم یا کس دیگه ای شروع به صحبت میکنم شروع میکنه صدا کردن،نه یکی دوبار ده بار اونم با دادوبیداد فکر کنین فقط سه ثانیه طول میکشه صداش به عرش میرسه.بعد صحبتمونو قطع میکنیم میگیم بله؟خانم نمیدونه چرا صدا کرده!بعد این پروسه تو طول روز ده بار اتفاق میوفته.سوال میپرسه جوابشو میدم صد بار تکرار میکنه یه سوالو تبدیل به دعوای سه ساعته میکنه.راه میره تو خونه خودش با خودش میگع ماااامااان بددد.مامان بی اددددب.میگم چرا دخترم؟میگه:چرا صبح آب دادی بهم خنک نبود؟همه اینارو با توپو تشر میگه.اصلا سمت اتاق و اسباب بازیاش نمیره یکسره جلوی منه.جلوی ظرفشویی تو بالکن تو اتاق همه جا(.مربی مهدش گفت خیلی یواش حرف میزنه تو مهد هم با بچه ها هم با من.چرا اینطوره؟مشکلش چیه؟صداش تو جمع میتوپه داخل)،گفتم نمیدنم. روم نشد بگم تو خونه وحشیه.

حس میکنم ترسوعه. تو خونه منو از زندگی سیر کرده.هر اسباب بازی بخرم فقط یک ربع سرگرمش میکنه باز میاد سراغ من.باباش خیلی آرومه دیشب یکاری کرد که به جنون رسوند پدرشو.نزدیک بود بکشش.

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم نیاز به توجه بیشتری از جانب شما داره اینجوری میخواد جلب توجه کنهبیشتر براش وقت بذارین

امتحان کردم یه روزایی توجه بیشتر بهش میکنم عین بچه دوساله میکنه خودشو.بدتر میشه رفتاراش

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

فقط مشاور 

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

این بچه هیچ اقتداری از پدر و مادرش ندیده و از شما حساب نمیبره . تا دیر نشده این مشکل رو با یه مشاور مطرح کن و حلش کن وگرنه دو روز دیگه که نوجوون شد نمیتونی جمعش کنی 

توی مهد هم ساکت و ارومه چون میدونه این لوس بازیا رو کسی تحمل نمیکنه و عواقب داره براش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

سلام عزیزم دخترتون برای جلب توجه اینکارو میکنه

و نیاز به توجه و محبت زیادی داره

تو جمع ازش بخواین بیاد صحبت کنه تا انرژیش خالی بشه ک نیاز به توجهش ارضا بشه

مثلا بگید بیا تعریف کن برای خاله امروز تو مهد چیکارکردی

کارایی که پنهونی انجام میدین دقیقا شخصیت شماست  
2810