2777
2789
عنوان

از دست دختر 5ساله م جون به لب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 77 پست
یه سوال از همه اونایی که مشکل مشابه داشتن؛ بچه هاتون تک فرزنده؟! یعنی ممکنه به این علت باشه؟! چون من ...

اره دختره من تک فرزنده

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خدا فقط همیشه واسه مادرایی مثل خودم صبر خیلی زیاد میخوام که چیزی از دستم در نره خطا نکنم

به خدا صبح از خواب پا میشه با غر غر و گریه

خداکنه درست بشن

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
یه سوال از همه اونایی که مشکل مشابه داشتن؛ بچه هاتون تک فرزنده؟! یعنی ممکنه به این علت باشه؟! چون من ...

وآسه من بله ولی نمیدونم بی تاثیر نیس ولی کاملا هم از اون نیس خیلی چیزا دخیله ژنتیک صد درصد رفتار والدین باهم و تناقضشون تو فرزند پروری مشکلات فردی هر کدوم از طرفین پایین بودن درک متقابل و کم بودن سواد رفتار زندگی و ......

من که کلا میگم ای خدا من دیگه غلط کنم بچه بیارم یدونه بچه که کمی عصبی و مشکل داشته باشه بهتر از دوتاس چون خودمم دیگه عصبی شدم اصلا از شرایط روحی هم خوب نیستم مگر اینکه قسمت خدا باشه که اون از دست من خارجه دیگه ولی بخاطر آینده و تنهاییشم گه گداری ناراحت میشم بعد میگم ول کن مادر شدن آرامش اعصاب میخواد تحمل بالا میخواد حاملگی با این اوضاع من یعنی حماقت صد درصدی به جای وقت گذاشتن رو یکی دیگه از اول سعی کنم تا جاییکه بتونم این خوب بار بیاد که اونم میبینم گاها نمیشه

من که کلا میگم ای خدا من دیگه غلط کنم بچه بیارم یدونه بچه که کمی عصبی و مشکل داشته باشه بهتر از دوتا ...

ولی همه میگن تو سختیاتو پشت سرهم کشیدی آیندش روشن انشاالله زیاد وقت گذاشتی براش بچه ای که کودکیش شلوغ باشه نوجوونی وبزرگسالیش عالی میشه امیدم بخداست توکل بخودش

شاید بیش فعاله

نمیدونم والا فک نکنم فقط خیلی گیربده و مودی و لجبازه قاطی منظورم خونه اینا نیس که یعنی هرچقدر هم سعی کنم خوب باشم باهاش باز یه بهانه ای جور میکنه واسه بحث یا یخرده داد بزنم اون چن برابر من داد میزنه

از خدا فقط همیشه واسه مادرایی مثل خودم صبر خیلی زیاد میخوام که چیزی از دستم در نره خطا نکنم

انشالله.

فقط صبر برای ما معجزه میکنه.

من یه موقع هایی یادم آخر استحمام غسل صبر میکنم خیلی حالم بهتر میشه.اصن انرژی میگیرم

شما هم انجام بده عزیزم

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  
پس حتمارفتار قاطع ندارین جوری که بچه حساب ببره

شایدشل گرفتم.ژنتیکم هست.فقط یک سالش بود.باباش کی میومد بهش میگفت برو بستنی بخر مامان بستنیمو خرده🤕

بچه یک ساله و دروغ!!!

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  
2810